VIDEO: Armin (9.65) vs Björck (9.61) @ Action Meet 2010 – by Superior Syd

Äntligen får vi se Sveriges två snabbaste Toyota Supra ägda av Armin Avdic respektive Peter Björck gå för fullt med klistrat underlag på MANTORP PARK; under BILSPORT ACTION MEET möttes de- och Superior Syd var på plats för att filma allt!

 

Denna film ville vi på ett personligt sätt visa vilka otroligt sportsliga gentlemen dessa två herrar är, bättre representanter för den ”nya” generationen Supra-ägare i Sverige finns inte.

 

Det finns en anledning till att vi samarbetar och engagerar oss djupt i den svenska SUPRA CLUB SWEDEN som är hemvist för många av dessa äkta entusiasterna- det är dom typerna som kommer garantera att ”återfödseln” av folk som vill köpa och äga Supra eller Japs är garanterad för lång tid framåt!

 

 

Nog om allt (välförtjänt) smicker av grabbarna, de rattar ju även två av Sveriges absolut vassaste gatbilar med flera hundra mils körsträcka varje säsong. Att de skulle sätta nya personliga rekord var det aldrig någon tvekan om, men att det skulle bli såhär bra men ändå med gott om utrymme att förbättra- det är ren respekt. Enjoy the show, som Chip Foose brukar säga! 🙂

 

VIMEO:

 

Swedens fastest’s Supra’s – Armin vs Björck @ Action Meet 2010 – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=PlodA7E1sVI

 

Vi hoppas på mycket feedback här i bloggen på vår senaste produktion, ett steg i en ny riktning att inte bara klippa till actionfilmer- även om det alltid är prio #1 med underhållning… 😉

 

Tack till David på Superior Syd och alla andra på plats som hjälpte till, samt självklart också till våran samarbetspartner MANTORP PARK med Mikael Hammarström vid rodret. Tack!

13 tankar om “VIDEO: Armin (9.65) vs Björck (9.61) @ Action Meet 2010 – by Superior Syd

  • Micke_J says:

   Tack för alla småsaker som ev. ska rättas till ikväll innan release världen över. Filmen gjordes på en halv dag och med en sen kväll i matematiken också, blir lite småmissar då. Men bra kritik hittills. 🙂

 1. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  Ja precis…det är några andra missar som ja upptäckt idag. Bla slutfarten på båda. De är fel i km/h på ena och mph på den andra. Men det ska rättas till så snabbt det går när ja kommer hem…Det blev som sagt rätt sent igår kväll å filmen gjordes på en halv dag. Vilket är snabbaste produktionen hittils faktiskt =).

 2. sjunne says:

  glömde….inte dags för 3D..hehehesen glömde jag gnälla 😉 …bild nörd som man är, har jag svårt med filtret du/ni använder.Förstår poängen med det, mysss…men skulle vilja se den utan filtret. skulle se grymt ut på tv väggen på jobb….
  lovar att köra filmen på tv väggen en hel dag 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?