Vi välkomnar alla i Superior-familjen till bankörning på Kinnekulle Ring 18/6!

 I samarbete med SUPRA CLUB SWEDEN som vi sponsrar har vi inlett ett större samarbete exklusivt för alla våra kunder och vänner i Superior-familjen! 

 

Detta innebär fantastiska förutsättningar för er att prova bilen under perfekta former ute på bana. Lagom till den första körningen gör vi en storsatsning för att ni verkligen för första gången (?) ska få erfara adrenalinet och lära känna eran bil bättre- tryggt ihop med oss på Superior Imports!

 

 

Vi hoppas verkligen alla ni som kör en Superior-bil tar chansen och prova på detta. Till just denna träff har vi bestämt att bjuda alla kunder på anmälningsavgiften, mest som ett tack för all glädje ni skänkt oss senaste åren- men givetvis också för att locka alla som aldrig kanske vågat testa sin bil på bana att äntligen göra det?

 

Dessutom kommer har vi redan bokat in följande i samband med denna träff:

 

-Proffessionela actionfoton på din bil! Vem vill missa chansen att få bilder på sin Japanska sportbil i sitt rätta element? BRAMSTEDT.SE kommer finnas på plats för att ta högupplösta och knivskarpa bilder på just din bil ute på banan. Givetvis går önskemål om bilder på bilen i t.ex. depån också lösa!

 

-Instruktörer som åker med dig ute på banan! Våra egna väldigt rutinerade förare Martin ”Gzon” Gustavsson och Johan Carlsson kommer finnas tillgängliga hela dagen för att följa med er ut på bana i eran bil, ge tips om körstil, spårval och allmänt försöka få er snabbt in i matchen. Båda har enormt mycket erfarenhet, speciellt på just Kinnekulle Ring. Även medåkningar i våra egna demobilar kommer erbjudas!

 

-Möjlighet att mäta laptimes och delta i ett Time Attack! Vi har alltid med våran DRIFTBOX PRO som på hundradelen mäter tider och hastigheter runt varenda meter av banan. Självklart kommer vi låna ut den och sedan delge er loggarna så ni ser svart på vitt var ni kan kapa sekunder, noga utvärderat av oss med tips efteråt!

 

Utöver detta och själva bankörningen så kommer vi alla äta en gemensam middag efteråt. Vi återkommer om vart närmare träffen.

 

Förra årets snabbaste förare på Kinnekulle; Johan Carlsson, lägger detta år istället fokus på att ni ska bli bättre och snabbare förare genom att åka med er!

 

Se till att redan nu spika Fredagen 18 Juni i era kalendrar, och börja ladda redan nu för att smiska era bilar. Om ni redan nu känner att ni vill förbereda bilen inför detta genom trim och dylikt, tveka inte om att KONTAKTA OSS!

36 tankar om “Vi välkomnar alla i Superior-familjen till bankörning på Kinnekulle Ring 18/6!

 1. DK says:

  ja vi kommer absolute ska bara se till så att allt blit klart med bilen GTT-R och ska försöka få på nya sulor inför sommaren 2010 så man fåå lite fäste i kurvorna. ser fram i mot allt som kommer hända
  Mvh DK

 2. Steffen says:

  Kommer garanterat upp. Dock blir det svårare och säga ifall man skall köra, i nuläget är bromsbeläggen tämligen slut för banåka men hinner man skaka fram några så är inget omöjligt 🙂

 3. Troberg says:

  Kommer men dock bara som åskådare då projekt 999 inte fick alla sina bitar för bankörning. Kommer dock vara chaufför ner med min Golf VR6 med Johan Carlsson med son & Mattias 🙂

 4. ruganer says:

  Jag kommer som åskådare, finns det nån tidsschema? Jobbar till 1300, är där tidigast 1315, det ska komma ett helt gäng med Ferrari, Porsche, Lambo och en Veyron. Jag hoppas på en 360, så att vi kan jämföra designen lite grann.

 5. Edin Bilal says:

  Fan med! jag ska dit, men vetifan om jag får iordning supran tills dess.. Jag vill verkligen köra.. Så dystert. Jag har verkligen lagt all min energi senaste 3 veckorna för att få den färdig och så börjar det krångla precis när jag satt ihop den. Jaja, jag kommer dit iaf! Utan tvekan. Ses där! This great big family!

 6. Sir_Pierre says:

  Efter två dagars FÖRSÖK till mappande så står nu min bil omappad och med feltädning på 1ans cylinder.. man ska aldrig ALDRIG pilla med en bil som funkar bara nån dag innan event!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?