Vi önskar våra läsare en härlig fjärde advent med massa Julskinka!

Efter en riktigt tuff vecka ljusnade det rejält och det känns kanonbra att vi lyckades knåpa ihop den kommande ”Julklappen” till alla våra läsare med en rejäl insats under gårdagskvällen och under dagen idag!

 

Har nu fått njuta av en underbar middag och utöver en långpromenad och hyrfilm så blir det inte mer än att önska alla våra läsare en underbar fjärde advent denna söndagskväll:

 

 

Hur ligger ni alla till i Jul-stressen i övrigt? Här är man som vanligt lite halvt borta ur matchen när det gäller julhandel, brukar ändå säga att om någon ger mig uppriktiga lyckönskningar i Julklapp- så får de samma sak i retur.

 

Inga komplexa ”vad vill du ha i Julklapp” eller tråkigt banala strumpor/Alladin/spritflaskor. Nöjer mig med en genuin julhälsning bara… 😉

 

Men Julskinkan, den ska minsann vara hemlagad och färsk- annars funkar det inte. Gärna på lite torrt tunnbröd och någon roligare typ av senap. Blir en småätares paradis att ta ett par ggr. om dagen såhär runt Jul (tills man lessnat totalt ett år framåt till).

 

Kan bjussa med mitt tips för Julmusik också för att ge detta inlägg en rejäl 10-poängare i sann amerikansk ”Julisk” (är det ett ord?!) överdådighet. Ni som följt oss ett tag kommer knappast bli överraskade av artisten, men kontra med en trallvänligare Julsång om ni kan så gör jag avbön från att this is the best one! 🙂

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=1wS-k66MKgs

 

Inte långt kvar nu till högtiden som firar Jesus födelse. Undrar vem som hamnat på Superiors Julkort detta år, blev det RX-7, Skyline eller Supra måtro…?

2 tankar om “Vi önskar våra läsare en härlig fjärde advent med massa Julskinka!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?