Vi hade även en Drifting-champ på Malmby: Fredrik aka LoFet!

Ett event som hamnade lite i skymundan av all dragracing när SUPRA CLUB SWEDEN arrangerade sin årliga träff på Malmby flygfält var drifting! Då jag hade fullt upp med att rodda kring att fixa bakaxel-olja till Robin Antonssons olyckliga ras så missade jag detta, men ville ändå gå ut med vinnaren av eventet som är en god bekant inom klubben: Fredrik aka LoFet!

 

 

Blev faktiskt en aning förvånad, men ändå inte? Killen är såvitt jag vet ett av klubbens ess när det gäller bankörning, och hela hans setup som jag vill kalla en råbarkad svensk version av äkta JDM-trackday  är tvärtemot något som ska gå på tvären. Men precis som när det gäller hans bankörning så växer väl hornen fram, och juryn för dagen dömde honom som vinnare i grenen!

 

Detta är bilen i fråga, hardcore och jag gör ingen hemlighet av att den faktiskt i kombination med ägaren är precis det man vill se mer av inom hobbyn- dedikation och viljan att kompromissa för att uppnå sina mål.

 

Var faktiskt rätt roligt att se den på strippen med STCC-slicks runtom och ändå åka respektabla tider på en gren som väl får anses som ännu mer bortaplan än drifting… 😉

 

Mer ”kredds” åt de som faktiskt åker många mil för att delta i träffar; och kostar på sin bil så den är mer än bara en luftbubbla inspärrad i en projekttråd på något random forum…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?