Vet ni vad? Det har snöat… K-holm härnäst på schemat!

Dagens understatement är ju att vi haft lite snö här i krokarna. Efter utfärdad klass 2 varning ”yadda yadda” så är det ju faktiskt rätt vitt ute; och vi som började längta lite smått efter våren? 🙁

 

Men ingen idé att beklaga sig, iaf inte förs mitt tåg till Katrineholm blivit inställt/försenat eller något. Har en del viktiga ärenden där, samt att man ska möta upp Dan & Anusha från Växjö som ska slå läger hos mig över natten dessutom (mer om det senare).

 

Det är rätt stressigt nu innan man ska sticka iväg till Budapest och ta en halv time-out inför den mest intensiva (och spännande) perioden i Superior Imports historia. Just inför Elmia-mässan 2011 så känns det extra pirrigt och massa att styra upp, så på ett sätt kommer resan olägligt- men å andra sidan är den behövlig och kommer göra en väl.

 

Nåväl, inget mer spännande än så på tapeten just nu- är ni läsare också insnöade eller blev ni förskonade från eländet…?

7 tankar om “Vet ni vad? Det har snöat… K-holm härnäst på schemat!

 1. Danne Uppsala says:

  Man blev ju tyvärr inte förskonad , kände på snö ovädret igår som imorse när man hittade bilen inplogad när man skulle till jobbet och e4an mellan uppsala och Arlanda var väl inte någon höghastighets bana imorgon rushen precis man fick nöja sig med 50km/h på vissa ställen.

  • Micke_J says:

   Ja fyfan, var betydligt värre än vad jag trodde. Bilar som kör fast överallt, ingen kollektivtrafik etc. Fick desperat chansa på ett tåg till Norrköping som var 1.5 timme sent istället för mitt som (utan info) var uppskjutet minst en timme. Sjukt att allt i samhället kollapsar av lite snö!

 2. Sälen_Johan says:

  Det kom 30 cm i Sälen igår, nån som toppar det? 😉 å Jag har ryggskott grande för första gången i mitt liv, så det är knapra Citodon och kolla på snöflingor i alla färger som gäller… gott sus i kolan av dessa piller asså! God helg folkens!

  • Micke_J says:

   Johan: Stackare där, hört att brännvin funkar bra mot smärtan också. 🙂
   Ärligt talat känns det som 30cm inte räcker här, helt sjukt mycket snö…. Tur att man har vänner som gjorde möjligt att den kassa tågtrafiken ändå inte hindrade en!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?