VECKANS GRUS V.39: Vinterhalvåret snart här…

Denna veckas lilla nyhetsblad är inte lika välfyllt som de tidigare, stor fokus har lagts på att ta sig an de färska uppdrag vi fått inom DIREKTKÖP I JAPAN.

Är allting en liten inkörningsfas så varje kund snabbt kommer med i tempot för budgivning etc.

 

Finns fortfarande många projekt som man inte ens kan gå ut med här, men så fort de ens börjar materialisera sig till något- då vet ni var ni får ett litet ”gruskorn” att läsa om först…

 

Som varje vecka här så uppmuntrar vi våra bloggläsare att kommentera mycket i inläggen då det hjälper oss otroligt mycket att se vad som är intressant eller inte. Är även ett enkelt sätt att snabbt och lättsamt få ett kort svar av oss även på ”dumma frågor”. 😉

 

*****

Vinterns prioriterade uppgradering – ny leverantör för bussningar!

 

fd3srearkitSnart har vi förhandlat klart med en väldigt kompetent firma i England som i sin tur hänvisat oss vidare till deras generalagent i Sverige. Ska bli väldigt roligt att se vart det samarbetet tar vägen då jag konstant fått förfrågningar av kunder när det gäller alla typer av bussningar till chassiet!

 

Vi kommer nog lansera ett gruppköp till bl.a. Mazda RX-7 som blir första riktiga ”testet” av produkten. Efter det lär det rulla på och vi hoppas ge våra bilkunder väldigt bra priser på dom!

*****

”Outline” för utbyggnad av Superior-verkstaden i Katrineholm färdig…

 

Vi letar just nu efter alternativ att bygga ut verkstaden. Efter ett väldigt positivt möte med ägaren av fastigheten vi har verkstaden i så har vi börjat planera för olika scenarion över hur stor satsningen ska bli. I veckan kommer ett förslag lämnas till de ansvariga och vi får se hur responsen för det blir.

 

Då vi står inför många förändringar i firman så är vi flexibla för hur bred satsningen blir, men vi hoppas självfallet på fortsatt positiv respons av alla inblandade parter- så vi kan köra gasen i botten och verkligen göra något riktigt bra av verkstaden!

*****

En rolig RX-7 lämnar verkstaden efter lite tuning av Gzon!

 

Fredrik Dahl har byggt på sin RX-7 i många, många år. Minns att han för två år sedan köpte stift av oss och redan då hade det varit en lång resa för honom. I veckan så var han på besök för att få sin uppgraderade tändning och slutmappning av Martin ”Gzon” Gustavsson.

 

Gick väldigt bra, och detta bygge som har hög kvalitet rakt igenom rör även på sig- Fredrik verkade iaf. minst sagt rätt så exhalterad över första provturen med bilen. Du som är intresserad av att få ordning på din Mazda RX-7 får mer än gärna KONTAKTA OSS för att boka en tid i vintern!

*****

T-shirts från Superior Imports årets Julklapp?

 

Har fört många diskussioner med bl.a. SIR_PIERRE om att ta vara på det intresset som finns av att stolt bära något förknippat med Superior Imports till vardagen. Ideérna är många och krativitet finns det ingen brist på. Ska inom kort börja förse våran grafiker med direktiv och sedermera hoppas vi hitta en lika bra partner för att trycka allt. Kan mycket väl bli så att våran nuvarande och duktiga leverantör TEXT FÖR REKLAM hjälper oss än en gång!

 

Boka därför ett par kronor ur Julhandels-kassan till några snygga T-shirts från oss t.ex, viktigt att poängtera att vi inte kommer sälja något ”slit och släng” utan att det då blir plagg av hög kvalitet- precis som allt annat vi åtar oss…

*****

Nästa Superior Syd projekt: Trailer för TIME ATTACK MANTORP!

 

David skickade mig råmaterialer förut och man fick direkt några snilleblixtar över hur filmen ska se ut. Kommande vecka hoppas vi att de första utkasten för filmen är klara och något kan materialisera sig, kanske lagom till årsmötet i Växjö?!

Valde en slumpvald med riktigt rå skärmdump här till vänster. Märks det att Robin kommer in i sidled för att jaga ikapp Supramannen?

 

Hoppas ni längtar lite smått, jag vet iaf att man hunnit kolla mer än en gång på alla tuffa filmer som SUPERIOR SYD släppte under sommaren. 😎

*****

 

Som sagt så finns otroligt mycket mer att dela med sig av på auktions-fronten, men även en hel del annat som kommer bli sparat tills årsmötet i Växjö den 23/10.

 

Okay, tillbaka till denna veckas punkter på checklistan- bl.a väntar ett möte med webmaster ikväll för ett av de större projekten denna vinter…

2 tankar om “VECKANS GRUS V.39: Vinterhalvåret snart här…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?