Vart är Superior Syd Medias nya filmer? Svaret är…

…under utveckling! 🙂

 

David och jag har redan inför men väldigt mycket efter årsmötet 2010 diskuterat väldigt mycket och smitt planer.

 

Det första vi kom fram till då vi insåg att vi redan sitter på en massa  material det ska bli sköna filmer av, är att redigeringen måste snabbas upp.

 

Därför har vi nu investerat i nyare hårdvara som ska snabba upp processen betydligt, bl.a. att korta ner den fasen av filmskapandet som är att ”rendera ut” och få en preview av allt.

 

Även lite mer internminne kommer göra sitt så David slipper sitta frustrerande och rulla tummarna medan man provar saker i en scen.

 

Känns väldigt inspirerande att satsningen går framåt här, och David är fullt medveten om vilket ansvar han bär på- för ingen kan väl förneka att man sedan i somras nu vant sig vid att det kommer härligt krispiga HD-filmer med material från Sveriges bästa bilträffar? 🙂

 

Gatebil Sverige 2010 at Mantorp Park trailer – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

 

Var bara en kort update, vi jobbar vidare med att göra en priolista på vilka trailers/filmer vi ska göra- vi kommer ev. ha en omröstning så ni får vara med och påverka också!

4 tankar om “Vart är Superior Syd Medias nya filmer? Svaret är…

 1. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  Yes här satsas det ännu mer inför nästa år =). Man blir mycket mer inspirerad när folk tror på än och att folk gillar det man gör.
  .
  .
  Filmerna från nästa års träffar kommer bli mycket bättre på allt. Bild,ljud, känsla och m.m. Nått som redan är nytt inför kommande filmer är ett nytt intro. Det som har använts under året va inte så jätte bra. Det gjordes i all hast innan den första filmen skulle ut. Det nya introt är mycket mer väl gjort. Detta pga mer erfarenhet och kunskap inom nya bättre program.
  .
  Jag ser väldigt mkt framemot säsong år 2011. Det kommer bli en kanon säsong.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?