Varning av Youtube.com; Streetracemannen i JKPG ”lite för mycket”!

simpsons-think-of-the-childrenSnacka om lustigt med obetydligt mail man fick av YOUTUBE.COM idag där våran profil SuperiorImportsAB fått sig en varning p.g.a. att de nästan ett år senare upptäckt att det är ”opassande material” i det klippet…!

 

Om ni undrar vem Streetracemannen 2010 var så var det en smågalen kille som mitt i kaoset när folk lekte som bäst; klädde av sig och streakade med endast en flaska vodka (eller något starkare??) och skor på fötterna.

 

Bedriften rev ner massor av applåder och det var ett uppskattat klipp, men som någon i politisk korrekta USA skulle säga: ”Think about the chiiildren *fäller upprörda tårar*”!

 

(Bilden ovan summerade exakt vad jag syftade på BTW, bra fynd.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=fDHH6gbU-OE

 

Oh well, vi får undvika att lägga ut ”anstötande” material framöver. Är väl bara en tidsfråga innan någon upptäcker att Streetracemannen även finns i en hel del andra klipp på youtube… 😉

 

Vi bjussar på ett bonusklipp som varit med i bloggen förut, den ursprungliga Streetracemannen i Jönköping. En riktig legend i efter detta bejublade klipp som platsat i ”Hundra höjdare med Filip & Fredrik”. Tråkigt att han verkar ha lagt vodkaflaskan och vägverket-overallen på hyllan och skaffat familj nu (eller…?!).

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=uBAc1xrkAuo

 

Nu ska det packas ihop och ses på ishockey, se till att kommentera i senaste delen av ÅRSKRÖNIKAN 2010 så man får roliga frågor att svara på sedan!

3 tankar om “Varning av Youtube.com; Streetracemannen i JKPG ”lite för mycket”!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?