Vår tur att äta Julbord, chockerande nog Japanskt på Restaurang Minako!

Om ni stamgäster i våran blogg ännu inte vet vilken favoritmat vi på Superior har samt #1 val av restaurang; så kan vi rakt på sak avslöja att det är sushi som gäller och då helst på MINAKO i Södertälje!

 

 

Vi har genom åren haft otaligt många affärsluncher och kundbjudningar där, och aldrig någonsin har det varit något annat än två stora tummar upp från alla som gästat.

 

Jag har hunnit prova en hel del sushi-restauranger t.o.m. internationellt, och det känns som att man är otroligt lyckligt lottad över att man lokalt i en håla som Södertälje har ett så habilt Japanskt matställe.

 

Ikväll blir det dock något utöver det vanliga i deras årliga julbord, som innehåller nästan dussinet olika Japanska rätter tillagade endast för en kväll. Förra året drog vi med en hel del av våra vänner & kunder och det var inget mindre än succé.

 

Så för att runda av, med såpass hög haussning av RESTAURANG MINAKO så förväntar vi oss underverk idag; men allra helst att ni som inte är där bara blir en gnutta avundsjuka… 😉

 

God Jul på er alla, inte långt tills man får öppna klapparna och börja ropa in 2K11 nu!

4 tankar om “Vår tur att äta Julbord, chockerande nog Japanskt på Restaurang Minako!

  1. Dan T says:

    ja du micke nu är man ju fett avis 🙁 hade vart gott att få sitta där och avnjuta detta med er.
    men nu har man ju piggnat till efter en massa feber å shit, å vad hittar man då ju kylvatten läck på forestern, men detta kommer att avhjälpas med en ny slangklämma den 25dec
    God Jul på er om vi inte hörs innan

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?