Vanliga dag på kontoret med speciell längtan till söndag…!

Med det mesta av småsaker upprensat förutom ännu mer bokföring att göra, så är det med vad som är kvar av dagen plus lördag i effektiv tid ca 14 timmar att ”step up” och sjösätta vissa projekt.

 

Söndag har jag två möten här hemma hos mig som ska bli väldigt trevliga, det är givetvis en etablerad regel att vi alltid har massa på gång på Superior- men detta kittla lite extra faktiskt… 🙂

 

Ska göra en liten rundringning här på eftermiddagen och se ifall det hinner komma ett mer intressant inlägg om diverse saker ikväll.

 

Annars har jag efter popular demand en del på gång om Subaru Legacy och den nyare generationen av dom som blivit ett favoritobjekt hos många av våra befintliga kunder.

 

 

Vissa av dom försöker friskt övertala mig på en sådan istället för en Mitsibishi Lancer Evo IX wagon, även om det handlar om en bruksbil inom ett års sikt. Utan tvivel finns det iaf. gott om roliga modeller även för de som är på väg långt fram i livet med familj och större utrymmen som krav…!

 

Ska fortsätta här på kontoret nu, känns kanonbra att ha två dagar på sig nu där man kanske t.o.m. tar chansen att höra av sig till folk man inte pratat med på länge- håll ögonen på din telefon med andra ord! 😉

3 tankar om “Vanliga dag på kontoret med speciell längtan till söndag…!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?