Två blåa skönheter på besök i Superior-verkstaden just nu:

Martin tog en bild av verkstadens nuvarande status och de projekt vi håller på med just nu. Den till höger (Cimmys ”Series 8” -99 spec) har lite tillfälliga fix på sig i karossen, men är hos oss för ett större ”boost-up” paket.

 

RX-7an till vänster är Koffan Engström sedan tidigare ägare till och den har fått sitt motorskifte från en -00a klart och väntar på att bli registrerad vilken dag som  helst nu i Juli så den kan bli levererad:

 

 

Idag kommer Martin upp med resten av familjen för att specifikt granska 200MPH SOARERN ute hos DREAMMAKER. De har hunnit mellanslipa klarlacken nu, och bett mig öppenhjärtligt att komma och ge kritik på hur allting ser ut. Tycker det tyder på att man verkligen är seriös med att försöka leva upp till målet om att göra ett jobb som inte bara jag blir nöjd med, utan även de som sedan cyniskt kommer granska bilen för att se om ”den är så märkvärdig som jag säger”.

 

Ett tufft mål att nå, men Ramon har haft samma blick som en pitbull som kämpar för sitt liv sista tiden. Vi får väl se idag hur det börjar arta sig… 😉

2 tankar om “Två blåa skönheter på besök i Superior-verkstaden just nu:

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?