Trots isig vinter, dags att pricka in första banträffen med SCS!

SUPRACLUB SWEDEN hör till de allra mest flitiga i Sverige när det gäller anordna träffar, och det är därför vi sponsrar och backar upp dom mer än någon annan klubb.

 

Robin aka Phantom gör ett grymt bra jobb som ordförande och har redan börjat snickra på nästa säsongs schema, trots att man inte kan bli speciellt motiverad när det ser ut som det gör när man kollar ut genom vardagsrumsfönstret…

 

Vi misströstar inte, och Fredagen den 18 Juni är det dags för deras första körning. Den hålls på Kinnekulla Ring som är en bana som ställer krav på tekniskt duktiga förare och bilar som klarar av lite knixigare förhållanden. Det brukar ofta talas om att den är ”Gti-åkarnas favoritbana”.

 

 

FÖRRA ÅRETS KÖRNING  slutade med att våran egna Johan Carlsson med sin 100% eget byggda RX-7 FC3S satte alla på plats, inklusive Phantom i sin elaka Supra och Gzon i TIME ATTACK SKYLINE som hade sin ”shakedown test” den gången. Vem vinner nu? Slipper vi regn så bilar med hööög effekt kan gå för full…?

 

Som alltid så uppmuntrar vi alla bilkunder till oss att vara med och köra. SCS är inte omöjliga och vi har ett bra samarbete med dom, så ropa till ifall ni redan känner ett sug att vara med där dom stora pojkarna rastar sina bilar! 😉

3 tankar om “Trots isig vinter, dags att pricka in första banträffen med SCS!

  1. Jonas a.k.a Xelo @ SCS says:

    Det var en rolig kinnekulle förra året trots regn. Men nästa år så ber vi till väder gudarna om sol hela dagen xD
    För min del blir det singel på etanol nästa år =)
    Så det blir garanterat mer effekt för min del oxå nästa år =)

    Btw. Det var jag som var ute först ifrån scs på tidsracet =)

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?