Toyota Aristo i Japan: ”Vill bara ha en bil och skrapa omkring med…”

Bara ett kort inlägg och ovan quote från SIR_PIERRE när han förra veckan var i impulstankar om att köpa en Honda S2000 och göra Hellaflush på. Han är ett stort fan av den genrén och allt som har med stance och dylikt att göra (du kan ofta se vulgärt balla bilar av det slaget i hans EGNA BLOGG, check it out!)

 

Denna Toyota Aristo JZS161 fann jag en av nätterna nu senast när man jagade bilar, vad kallar de mest lärda detta stuk för. Kanske på gränsen för oni-camber men ändå galet vilt och välbyggt JDM-hellaflush:

 

Vet iaf. att det förutom en massa skrapande även skulle behöva bytas däck baktill minst en gång per säsong, och den skulle nog inte vara så bekväm att köra heller men… helvete vad fet den var!

 

 

Alltid en viss känsla av vemod när man under högsäsong inte kan köpa in några lagerbilar utan bara kör på uppdrag, många bilar man hade lagt ett skambud på ifall det fanns större kassa för det. KÖPA DIREKT I JAPAN är mer eller mindre som att ha tillgång till en guldgruva av unika bilar…

 

Idag är det fullt med ärenden på agendan, men ett till galleri från GATEBIL MANTORP 2011 av JAMedia.nu ska vi hinna med innan kvällen är över!

9 tankar om “Toyota Aristo i Japan: ”Vill bara ha en bil och skrapa omkring med…”

  1. Ronny 'JAM' Thomasson says:

    Ja, det är snyggt, men ack vad trist att behöva byta däck.

    Jag är iofs. rejält okunnig, men jag har sett att flertalet i USA byggt om sina med hydralik vilket gör att transportläget blir ”normalt” och allt annat blir flush. Kanske en tanke att ta med i planeringen (även om det är ”fusk”). 😉

  2. Sir_Pierre says:

    Byta däck 1 gång per säsong är väl inget? O snålar man så bara skiftar man höger – vänster så e du med i matchen igen =) Kanske inget som ser bra ut om polisen stoppar dej dock.. men dom hade väl gnällt oavsett.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?