Tomma kuvert avverkas i rasande takt… och fyra bilar på väg in!

Vet inte hur många tomma kuvert man kladdat sönder senaste tre veckorna. Sanningen är nämligen så att det är mina checklistor för att hålla lista på de dagliga ärendena, hjälper hålla undan för mycket ”stök” i huvudet utöver de moderna saker som mobiltelefoner och Laptops som givetvis hjälper en.

 

Väldigt basic men vem sa att det ska vara fancy för att bli effektivt? 😉

 

Känner däremot att det ger en skrämmande bild av att man som människa bara kan lägga sin normala kvalitetsstandard på varje ämne i taget; litet som stort…

 

bh5-201855rb

Dagen/dagarna närmast här ägnades främst till att göra i ordning allt för ännu en burk från Japans ankomst. Blir förmodligen Valborgs-firande med fyra nya Japanska specialare, bl.a. gör Legacy Wagon GT-B debut här i Svergie i två exemplar.

 

Utöver dom så har vi två svarta skönheter, en vanlig Legacy B4 RSK och en Mazda RX-7; båda som hittat ägare i Sverige som kommer få en go’ sommar. Herrarna vid förnamn Johan och Tord som köpt dom kommer precis som alla andra presenterar för resten av Superior-familjen så fort de hittat tid att besöka verkstaden…:)

 

 

Undrar vad det är för grill och frontläpp på Johans Legacy ovan? Riktigt läcker. Ramen runt framlysena är en smakfråga där jag röstar nej dock. Vad tycker ni?

 

Enormt mycket spännande nyheter på tuningfronten också. Vi har ett stort samarbete på gång med en ledande firma inom styrsystem som kommer braka loss rejält, inte bara på en, inte två utan tre bilar om saker vill sig väl. Men som alltid är det korkat att göra förhastade slutsatser, utan en rejäl utmaning kommer det bli att bita i. Vi är inte blyga för att dela med oss av all info kring det; hur det än går- for your viewing pleasure only! 😉

 

 

Spännande, spännande! 😀

Finns nog en del att skriva om närmsta tiden, morgondagen bär det av till Stockholm och bl.a. förtulla och träffa en Wankel-profil. God natt!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?