Tokförkyld, hundvakt åt en Chiuaua och Grekisk tröstmat…

Halva dagen gick åt att få klart med tullen och boka allt inför morgondagens lossning, när man dessutom gradvis sjunkit djupare och djupare in i en förkylning så blir det tight om tid för roliga saker. Många effektiva samtal och som resultat jobb på väg in i firman, samt spännande projekt till MAJOR. Säsongen är igång, you bet! 😉

 

Annars vart kvällen helt kastad huxflux när en grov planeringsmiss gjorde att jag var tvungen att ta hjälp av en kompis. ”Problemet” vart bara att jag fick sitta hundvakt åt lilla Chiuauan Minus för att en av mina närmsta polare Henrik Näsström skulle kunna komma loss, inte så tokigt ”problem” att lösa- söt så man önskade det var sommarsol ute och en  promenad i parken var på sin plats…

 

 

Som redan nämnt så är snorig näsa och hosta knappast så kul, härligt inramat av ett hejdundrans åskoväder som fick mig att tänka på en av Nick Cave & The Bad Seeds bästa låtar – Tupelo. Sjukt att klimatet kan vända från mysig vårsol till det som försigick härvid kvällen, knäpp dag helt klart.

 

Fick därför vända på steken och tröstäta lite grekisk mat, eller iaf försvenskad sådan. Vad är det som är så grekiskt med grillade spett och pommes förutom Tzatzikin man får till…?

 

Var bara tvungen att välja det landets kök ikväll efter att Wankel-profilen Lars ”Arvika” som man träffade idag berättade om att han på sista dagen av sin semester i Grekland åkt på ljuvlig Salmonella. Well done mate!

 

Krya på dig och se till att inte missa att sätta dit kolvringarna eller missa skruva åt vevstaksbulten i 13B REW Wankelmotorn vi lämnade bort idag – hö hö hö… 

 

Det blir tiiidigt imorgon som vi lossar container med fyra nya bilar. Redan 07.00 börjar vi = mycket tidig uppstigning för min del. Kan man programmera maskinen på att göra en espresso the F’in size of an English pint för att orka med det?

 

Rörigt värre inlägg, men så lever man knappt (manlig förkylning = jämförbart med att föda barn). Mer relaterat till bilar imorn, ser väldigt mycket fram emot att lära känna Subaru Legacy Wagon GT-B E-tune som det kommer två ex. av.

 

Finns nämligen mer än en herre i firman som är sugna på en sådan som brukis i vinter. Men just dessa två är det öppen huggsexa om förutom en lätt pax från Jönköping, så KONTAKTA OSS ifall ni är intresserade… 😉

 

Avslutar ett redan ostrukturerat och högst influenserat inlägg för dagen med låten jag nämnde. Om ni någonsin sökte efter en låt som beskriver ett rejält oväder bra, här har ni den (dessutom mystiska referenser till Elvia Presleys födelse, blir det bättre?!).

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=p9R7pDyqBAk&feature=related

 

Tidig sänggång nu, om någon söker sällskap att prata i tel med mellan 06.00 – 07.00 = I’m your guy… 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?