The horror… En gårdag bortkastad på ett drivremsbyte!

Skapligt frustrerande gårdag tyvärr, brukisens multirem hoppade av för ett par dagar sen- och enkla planen var att lösa det innan gemensam lunch med Gzon. Visade sig att det inte riktigt vara så enkelt, men gjorde ändå upp planen att byta den med ”the old man” = farsan.

 

Satte igång under eftermiddagen, med förhoppningen att hinna med en hel del kontorarbete och tömma ett förråd innan innebandy…

 

Fyra timmar fruktlöst meckande senare gav man upp, men av en slump när man sökte lite konsultation av Cimmy från Södertälje (som jobbar på en Citroën verkstad) så erbjöd sig han att ta en titt på det:

 

Efter hårt kämpande och blodiga underarmar så skrattade vi till och insåg att remmen såg ut att sitta på plats! Hallelujah! Såhär glad men paj var man då! 😀

 

 

Vi firade bedriften med en ”better then Starbucks” Latte hemma hos mig. Sen fick jag äntligen spela bandy även om vissa fysiska bekymmer ställde till det under kvällen.

 

Glöm det nu. Idag väntar roligare saker och det börjar bli struktur inför ELMIA 2K10 också. Ska ta mig en av dessa godsaker och tömma det där attans förrådet för att sedan bege mig till K-holm.

 

Får blogga lite senare om vad som händer där, later… 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?