Tempen stiger inför Västervik 402m på lördag…

Nu har vi börjat samla ihop krafterna för vårat sista event för säsongen, det som återstår därefter är nog bara enstaka träffar och eventuellt en 402m körning till för Soarern.

 

Fortfarande oklart om det blir någon kardan för mig. GKN Driveline har faktiskt visat små tendenser till att prata mer än de levererar? Äter gärna upp den meningen om jag får positiva besked imorn!

 

Lite press känner man då det är som vanligt en fullspäckad vecka man måste rätta sig efter; förutom att eventuellt skruva ihop Soarerns kardan. Men får jag ihop bilen kommer 768HK monstret dit. Plan B är att åka SUPERIOR SUPRAN och se vad den kan göra med slicks!

 

 

(Ni har inte glömt att den är TILL SALU va? 😉 )

 

Iaf så ser jag oerhört mycket fram emot denna träff då jag inte känner någon stress över att rodda ihop en massa eller att vi ska uppnå några mål. Det är tyvärr inte klistrat, men det ska gå köra ”ok” tider ändå. Sen är det mer tänkt som ett tillfälle för oss i Superior-familjen att umgås på ett event en sista gång innan säsongen är över.

 

Ska bli riktigt kul, kommer ha en egen kategori för detta event i bloggen med updates om allt inför den. Hope you like it! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?