Telefonen på högvarv = segt i bloggen, Mazda RX-7 oljemålning?

Det slår aldrig fel i att så fort börjar lukta sig till den första lönen på året och allt Jul-stök är över; så går telefonerna varma hos oss igen efter det förhållandevist lugna December månad innebär.

 

Det blir ännu galnar ju närmare Elmia-mässan man kommer, och total hysteri där vi brukar sälja ut det mesta av vårat lager strax efteråt. I år ligger fokus inte på bilförsäljningen och då blir det andra saker man jobbar med, och det är inför dom som det börjat glöda i telefonen senaste dagarna…

 

Många positiva samtal kring den rikstäckande stora Superior-familjen, men när det är som idag så hinns inte mycket annat med. Får därför trösta er med en gammal bild som det faktiskt är på gång med ett litet estetiskt mästerverk med när Mattias från Jönköping beställt en oljemålning av samma:

 

 

Fotot är taget och redigerat av den gamla mästaren ZIKEN.SE och självklart ser man verkligen fram emot vad en mer levande bild en oljemålning faktiskt är kan sluta som. Ett mycket trevligt initiativ överhuvudtaget faktiskt!

 

Kan inte bjuda på mer än så i bloggen idag, iväg vidare till dagens sista möte- sen måste ett par viktiga mail med snäv deadline skrivas.

 

Men kul att se SIR_PIERRE blogga igen, vi vill ha mera att läsa nu grabben! 😉

3 tankar om “Telefonen på högvarv = segt i bloggen, Mazda RX-7 oljemålning?

  1. Adam Wangan Meet Crew says:

    Alltså den RX7an e ju så jävla fet ;D minns när man hörde den när man var vid Elmia sist.. och han varvade den 🙂
    Måste vara en av dem fetaste RX7orna i hela sverige 😀

    Hade Darth Vader kört en RX7a så hade det varit denna 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?