TEASERBILDER: Trailer för Gatebil Mantorp av Superior Syd snart klar!

Har senaste dagarna ihop med en hårt arbetandes David vid redigeringsprogrammet jobbat för en maffig trailer för all action vi fångade på GATEBIL MANTORP 2K10. Har gått ruskigt bra, och jag vågar säga att detta förmodligen är det bästa David gjort hittills…!

 

 

Otroligt välgjord trailer med smakfullt utvalda klipp från de timmar som filmades med flertalet kameror på plats. Jag lovar att detta verkligen blir något att se fram emot, kommer ut här i bloggen exklusivt sent ikväll så ni får sitta och gnugga händerna tills dess… 🙂

 

 

Med denna trailer och den som släpptes häromdagen på Phantom Supran så har vi massor att se fram emot under Juli i mediaväg här i bloggen. Är en väldigt stor satsning som sker bakom kulisserna hela tiden men säsongen högtryck gör att man inte kan gasa fullt riktigt än…

 

[nggallery id=160]

 

Njut av dessa bilder och föreställ er dom i krisp HD-kvalitet, mästerligt redigerat av David på Superior Syd. Mumma säger jag bara!

3 tankar om “TEASERBILDER: Trailer för Gatebil Mantorp av Superior Syd snart klar!

  1. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

    Ja kan inte mer än att hålla med dig micke. Detta är nog det jag är absolut mest nöjd med av det ja gjort hittills. Och som sagt. Ni får hålla er till sent ikväll innan den kommer ut här i bloggen.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?