Teaserbild: Superior Imports vårutbud av JDM-bilar till salu!

Igår var en mycket hektisk dag som dessutom drog ut långt ut på småtimmarna i det sista mötet. Därför blev det senare starttid idag på kontoret, och man har ärligt talat mest suttit i telefon och skummat igenom de akuta mail som titt som tätt droppar in.

 

Är mycket som går framåt med både satsningen inför Elmia Custom & Motorshow 2011 samt det stora projektet kring hjärtat just nu i Superior Drivers Club. Men som alltid fortsätter man lova att det visar sig längre fram exakt vad alla projekt innebär. Nu har ni ovan till höger sett ännu en ny frän logga iaf! 😉

 

Slänger istället ut ännu en bild tagen av Rani RANISFOTO.SE Giliana från i söndags, då vi luftade våra kommande till salu bilar för en improviserad shoot runt garaget. Jag gillar verkligen vad jag ser, gör ni?

 

 

Svårt att välja en favorit? Förstår det! Vi är stolta över vårat kommande utbud och att vi lever upp till våra höga krav på hur en JDM-sportbil ska vara i skick och utförande. Har ni därför vänner eller bekanta som kan tänka sig en ny pärla till sommaren… be dom, eller ifall du själv KONTAKTAR OSS så kanske vi kan sy ihop något innan de går ut på annons?

 

Ska under kvällen utvärdera lite av alla bollar i luften och jobba på utskicket som ska ut till alla som gjort INTRESSEANMÄLAN TILL DRIVERS CLUB inom kort ska få. Spännande tider just nu…! 😀

5 tankar om “Teaserbild: Superior Imports vårutbud av JDM-bilar till salu!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?