TÄVLING: Vinn unik MajoR by SuperiorImports T-shirt!

Under ELMIA 2K10 hade vi lyckan att via den fantastiske mässchefen Lasse Theander skicka vidare en MAJOR by SuperiorImports T-shirt till superstjärnan CHIP FOOSE för signatur. ”Problemet” var att Mr. Foose fattade tycke för den såpass mycket att han spårade ur totalt…!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=-CcXFg3QfSo

 

 

Vi fick sedan även en intervju med Chip, och maken till trevlig, proffesionell och pratglad människa får man leta efter (trots en färsk Micke_J som var alldeles för pratglad själv):

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=F1k0rz5_zLU

 

Nu lottar vi ut det inramade mästerverket!

Jättelätt att delta, följ mallen nedan så väljs 5st anmälda ut slumpvalt som går vidare för bedömning av Micke_J ihop med Lasse Theander:

 

————————-

 

Namn + E-mail (lämnas i kommentarfältet):

Kör idag för bil:

Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…:

Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose:

Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt):

 

Klicka på ”kommentarer” nedan för att se min anmälan som exempel.

 

————————-

 

Tävlingen pågår tills fredag den 30 April, vinnaren utses kort efter det… Välkomna! 🙂

35 tankar om “TÄVLING: Vinn unik MajoR by SuperiorImports T-shirt!

 1. Micke_J says:

  Kör idag för bil: Toyota 200MPH MajoR Soarer

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be han göra en design på en diffuser bak lik den från Aston Martin DBS, samt hitta ytterligare linjer från en sådan som passar på en Soarer.

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: När jag först sprang på honom på pressfrukosten. Hur trevlig och proffesionel som helst trots att han var jättestressad, tog t.o.m. min kameraman i hand och frågade vad han hette och sa ”pleasure to meet you”. Foose = kung!

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Mera video, bl.a. på bilarna vi säljer. Bättre lista på vad ni erbjuder förutom försäljning av bilar, typ delar och tjänster…

 2. mikael braun says:

  kör: föräldrarnas hyundai getz -03 (pga arbetslöshet och motorras på T5an:()
  ett dygn med foose måste säga att jag älskar hans inredningar+att den i vår bil ser så plastig ut..så skulle be han designa en inredning.
  bästa jag sett i overhaulin är avsnittet som gick nyligen på discovery med en mustang -65 var visserligen inget ”prank call” med där men älskar den bilen sen barnsben, sen storyn på ägaren var ju en kille osm var riktigt värd det.
  konstruktiv kritik: har svårt att komma på ngt, brukar surfa runt här inne ibland även fast jag inte letar efter någon bil. gillar absolut er import sida som jag hoppas kunna få nyttja mig av någon dag.

 3. Jocke Fredin says:

  Kör idag Audi a4 1,8TQ -98
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag bett honom att designa upp en ny lack, diskret och stilfull.
  Det bästa du sett i Overhaulin’ är när dom lurar Chip och bygger om hans pick-up, och börjar gråta när han får tillbaka den

 4. Andreas Falk says:

  Kör idag för bil: Nissan 200sx S14

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Eftersom jag aldrig sett honom designa någon japansk bil skulle det vara kul att se vad han kan hitta på. Jag skulle sätta han vid ett bord och bett han designa min bil på endast papper. Och eftersom han verkar vara så jäkla snabb på att teckna tar jag med han på en åktur när han är färdig. För på en dag hinner man inte bygga mycket 🙂

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Allt han har byggt har ju hållit högsta klass så det är ju skitsvårt att säga vad det bästa man sett är. Men jag skulle vilja säga att t-shirten är något ut äver det vanliga.

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Nya och begagnade delar har varit under uppbyggnad ett bra tag. Dags att fixa det! Annars är sidan komplett och behöver ingen kritik.

 5. John says:

  Kör idag för bil: Opel Vectra B Irmscher Hatchback

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be honom att göra ett kjolpaket åt mig. ett kjolpaket av homom skulle göra bilen unik.

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose:
  Det skulle väl vara den hemisfearen 🙂

 6. sjunne says:

  Johann Sjunnesson sjunne75@gmail.com
  kör bil idag: Legacy rsk ”Den blåe” som egentligen är lila 😉
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: först be ödmjukaste om en lack a la Chip, och om tiden fanns skulle jag böna och be om att få ett widebody kit designat av honom
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Avsnittet där hans egna pickis blev kidnappad. Grät som en lite bäbis till det avsnittet. Sitter fast i minnet för alltid. Sen rysning i kroppen efter att ha sett tröjan, inte att leka med heller
  Om man ska prata om det bästa han gjort i Overhaulin måste vara folka bussen 😉
  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): KONSTRUKTIV…;) haha….Dags för en filial i Helsingborg? :)ingen kritik men en bra ide. Mer video mer foto…mer mer mer mer mer mer. Sök funktion i bloggen/huvudsidan och kanske att man samlar alla videos på ett ställe. Chat/forum funktion för endast av ägare till bilar köpt hos er.

 7. Mathias Hellström says:

  Kör idag en m3e36.
  Hade Chip fått ett dygn med bilen skulle jag be honom ta fram ett funktionellt plangolv med diffuser till bilen. Givetvis efter hans egna, lite speciella huvud.
  Det bästa jag sett med overhauling/chip foose blir svårt, antingen det avsnitt där dom snor samt fixar hans egna bil, alternativt när Chip under en presskonferens börjar prata om sin pappa och brister ut i gråt. Kommer dock inte på vilket program den senare händelsen utspelades sig i. Skönt att se att en så stor profil inte har några som helst problem med att visa sig mänsklig och inte har samma behov av att hävda sig som andra i branschen verkar behöva gång på gång.

  Ang Superiot importsdelen så har jag ingen direkt kritik, tycker ni sköter det snyggt och det blir inte jobbigt att se erat namn. Kan ju bli för mkt ibland när folk vill visa sina företag/sidor osv. Men ni sköter det snyggt och lagom och kommer nog fortsätta växa smidigt och snyggt och förhoppningsvis slipper ni växtvärken som lätt kommer när man växer för fort.

  Med vänliga hälsningar // Mathias.

 8. ruganer says:

  Kör idag: ´00 Legacy Blitzen
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: be han göra om inredningen till 4 Cobra stolar i svart skinn/alcantra + genomgående mittkonsol, samt ny lack i Pacific Sunset Pearl (BASF+Foose samarbete). Om han har tid nya 18″ fälgar som tar upp nuvarande designen, gunmetal.
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Merrick´s ´67 Dodge Charger (som är till salu, 115000$)och alla Mustanger. Nördig som man är sprang man runt på Elmia med en liten ”The Impression” i fickan, för att få den signerad.
  Konstruktiv kritik till Superiorimports.se: bättre specar på bilar som är till salu, tex. årsmodell, miltal. En webbshop kanske?

 9. Tobbe says:

  Kör idag för bil: Nissan Skyline R33 GTR V-Spec
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be han göra en ny design på baken på bilen, så det ser lika aggresivt ut som det gör fram.
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: När Chip och the A-team byggde om en svart Pontiac GTO 1969 åt en kille som satt i rullstol.
  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Att ni skriver om er själva på ”om oss” vore kul för folk att få veta vad ni är för ett par stollar 🙂 Även om man har träffat er så vore det kul med en mer närmare presentation!

  mvh Tobbe

 10. Nicklas Olsson says:

  Kör idag för bil: Amazon

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…
  Inte tro det för än jag såg det:)
  Och då hans overhaulin verk aldrig gjort mig besviken får han såklart fria händer.
  Sen hade jag nog tyvärr önskat jag hade camino -65an kvar som ja tvingades sälja förra hösten:(

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose:
  Är när dom Overhaular en rullstolsburen snubbes GTO -69
  Bilen blir overkligt snygg, och killen overkligt tacksam:)

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt):
  Börja importera USA bilar!!
  Har åkt både 4g63 (evo) och 454 (Camino) och inget slår cubic inches;)

  Hoppas starkt på tröjjan då den skulle sitta som en smäck inglasad på väggen!

  MVH/ Nicklas AKA Kapten Haddock

 11. Sir_Pierre says:

  Golden 350Z-RS

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: få han att älska JDM bilar.thats it.

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose:När han tyckte det var så extremt roligt att klä ut sej till uteliggare med otroligt fula/dåliga löständer

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): dags att synas mer 😉

 12. Pierre Thorsell says:

  Kör idag för bil: VW Golf R32 -06
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Ge honom helt fria händer, det brukar bli bäst så 🙂
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: När de lurade Chip själv och fixade hans gamla pickup, samt alla glädjetårar från de som fått sin bil fixad.

 13. Janne K says:

  Kör idag för bil: Volvo v-70 med maxad brutta i framsätet.
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag… få han att göra en design på bilen som ska passa in på personen i fråga likväl med intresset jag har. Vilket det är, det är mellan Chip och mig.

 14. Ronnie says:

  Kör idag för bil: Kia Ceed

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…:
  Nog inte tro på det, men den kanske hade blivit tuff, även om utgångsmaterialet är bedrövligt (0praktisk bil)

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose:
  När de renoverade en gammal vette som de ”snodde” i ett garage, ägdes av en kvinna. Plasten i den (vetten, inte kvinnan) var gammal och vittrade visst sönder. Det avsnittet gillade jag.
  Eller när Boyd C i ett avsnitt i sin serie, snackade om Foose – han började ju där en gång i tiden…

 15. Ninurta says:

  Kör nu Nissan 200 sx s 14 -95
  Om chip fick leka med den ja allt han bara kunde widbody kit ala foos/drift/dtm haha udda nytt klös nytt driv chip däck plus fälg skulle bara vara helt underbart nått ingen annan har =)
  Bästa overhaulin e ju klart när dom byggde en bil på sema med live publik skulle bara vara så grymt att se en mästare och lära där av =)
  Om Superiorimports.se fett nice sida blogg nästan förmycket bilar att välja imellan blir svårt att välja men när jag gör det vet jag att jag blir nöjd

 16. Dan T says:

  e-mail: atque@hotmail.com

  Kör idag: Mazda rx7 fd3s 92:a singel turbo, Subaru Forester sti 05:a
  Om Chip fick mina bilar så skulle han få motivlacka efter fria händer för 2 bilar på 24 h är det svårt att hinna med för mycket jobb på de.
  Bästa minnena: Att superior fick en bra intervju med chip, samt den balla tröjan som bara skulle signeras:) . När han blev lurad sj från programmet samt den fina mustangen han byggde åt den handikappade killen i overhaulin

 17. Acke says:

  Kör idag ingen bil alls.Kör idag för bil:

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Jag be honom göra om mina föräldras bil.

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Svårt och välja mellan allt bra

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Mindre bilder på Micke 😉

 18. Brenna says:

  Kör idag: Subaru Legacy Blitzen -03
  Om Chip skulle få fingra på ”blitzen”, så skulle jag be honom fixa en diffuser. På med lite fetare fälgar. Skulle också be han ta fram en fräsch läpp till fronten samt ge han fria händer på inredningen, så länge stolsvärmen får vara kvar då! 🙂
  Bästa minnet av Overhaulin är när foose själv blev lurad. Något annat man lär minnas är Micke_Js intervju, då man verkligen fattar vilken stor person han är. Awesome!

 19. LoFET says:

  Kör idag för bil: Supra MKIV RZ -95
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be honom skissa upp ett raceinspererat widebodykitt.
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Hans sjukt grymma skisser 🙂

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Synas mer och skriva mer på diverse forum istället för att länka så mycket 🙂

 20. Philip Thulin says:

  Kör idag en Nissan skyline R32 GTS-t.
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag blunda och säga ”suprise me” för han gör guld av allt han lägger fingrarna på, det kan het enkelt inte bli fel, han sa ju att han ville göra något kul med en GTR, här får han nu chansen med en föregångare med R32 GTS 😉
  Bästa minnet är självklart när han själv blir blåst och de renoverar hans pickup, att se hans reaktion när han får tillbaka den visar hur mycket det betydde för honnom och jag önskar jag hade kunnat vara där själv för att bevittna det 🙂

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose:

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt):

 21. Steffen says:

  Kör idag för bil: Subaru Legacy B4 RSK -02

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be om ett komplett designförslag för både in och utsida där det skall andas lyxig racebil med trevligt widebodykit.

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Har väl ingen favorit men däremot förundras jag över de stora och breda kunskaperna Chip besitter. Är alltid en fröjd och se han skissa upp alla designförslag från tomma intet och se dessa förverkligas till något som verkligen ser riktigt bra och stilrent ut. Speciellt kul när han går loss med airbrushen på bilarna och skapar sjukligt fina grejer 🙂

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): •Uppdatera alternativt skapa en ny sida för kundbilar där möjligheten ges att visa upp dem, även forum för kunder skulle inte var en helt dum idé.
  •Mer videobloggning från diverse event. Vore också ganska kul och se lite Major in the making där man får se lite smått hur tillverkningen går till utav alla specialprylar.
  •Kalenderlista för alla utställningar/körningar där SI kommer medverka.

 22. Daniel says:

  Kör idag för bil: Audi A4

  Om Chip fick ett dygn med den skulle han få lacka om den och skriva i nedkanten av bakluckan Made by the King Chip Foose

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: När han bygger om rullsstolsbundne killens bil samt en Hummer och en schoolbus.

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt):
  Keep up the good work you are doing

 23. Stefan Andersson says:

  Kör idag: Volvo v70 till vardags, ford 32 rod när solen skiner =)
  Om chip fick ett dygn med den: Skulle han få göra precis vad han vill, har fullständigt förtroende, svårt att tro att han skulle misslyckas!
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose:
  ouff.. allt han tar i blir ju fantastiskt vackert, att få syna impression på nära håll smäller nog högst iallafall, sjukt vacker bil!
  konstruktiv kritik till Superior Imports:
  Hittar inget direkt att ge kritik på, tycker ni gör ett grymt bra jobb ut mot kunder (bloggen etc) verkar som man har full koll som kund hos er vilket är enormt bra!
  tummen upp!

 24. Edin Bilal says:

  Kör idag för bil: Toyota Supra MKIV TT

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: velat få ut hans funderingar på vad han kan hitta på med min Supra. Gärna rita upp det så man kan bedömma om det varit något att ha.

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: När jag för första gången hittade ett klipp på foose ritandes. Att få till något så snyggt på så kort tid är helt otroligt(såg filmen för första gången ca 9 månader sen)

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Vanligtvis riktigt bra info om bilarna, men nu när sommarruschen kommer så hade jag gärnat sett mer info på bilarna ni säljer just nu. Gärna några ett videoklipp eller två som visar skicket osv på bilarna också. Annars finns det ingenting att påpeka! Keep it up!

 25. Per Jonsson says:

  Kör idag: VW Golf Vr6 Syncro
  + Ford Granada -83

  1 Dygn, så skulle jag lämna Granadan så skulle han gärna få lasta i en 502cui i den iövrigt är den så fräsh.

  Bästa avsnittet/man sett: Då dom fixar upp hans Pickup! Riktigt härligt gjort, och så läcker den vart!

  Konstruktiv kritik: Importera bilar från Usa också?

 26. Christian Lange says:

  Kör idag för bil: Ford Focus RS 2010

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be honom att göra likadant som han har gjort med de otaliga nya Mustanger han har lagt sin hand på. Detta för att få ihop Euro Ford och Amerikansk Ford i en och samma bil och som grädde på moset Chips signaturer så som igenlaggda hål, grafik på bilen och färgval extriört och intreört.

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Det var när de Overhaulade Chips egna bil utan att han visste om det och gjorde det i ren Chip Foose andna, likadan design som han hade gjort själv och med den kärleken Chip lägger ner på bilarna och mäniskorna. Grymt avsnitt och grymt överraskad Chip.

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt):
  Det finns inget, jag e nöjd med allt faktiskt! Skittrevlig blogg och ödmjuka personer!

 27. Markus Frosth says:

  Kör idag för bil: Nissan 200sx S13 -89

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: bli sjukt överlycklig då jag inte har tid att fixa den själv 🙁

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: När han stal en Corvette C2a

 28. Maria says:

  Kör idag för bil:….. Well, hmmm en ”Elgigantos” moutainbike, a la ”cykel på köpet” 😉 Då Sambon tror han har ensamrätt på vår ” RSKSubba”…
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Cykeln då…. 😉 Helt klart få den grymmaste lackeringen en elgigantencykel någonsin haft!! Förmodligen hade den fått dom festaste 26tums fälgarna oxå…Väl vadderad sadel av finast kalvskinn, ringklocka!?.. växelsystem a la plus super ultraracing… ska jag fortsätta?? 🙂
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Att Foose med så enkelt handlag kan skissa bilar och därtill färgcombos utan dess like..mannen är simply a genius!! Jag kommer ihåg när dom gjorde om en Mustang -65:a, så sönerrostad och inget va helt på denna stackars bil.. Resultatet : Klockren classic… with a twist..me like!
  Konstruktiv kritik till Superiorimports.se: Har inte något dirket att invända på, då bloggen även tilltalar tjejer fastän jag inte är en klockrent bilintresserad tjej. sökfunktion på sidan och kalender över era och andra intressanta event hade jag dock önskat, då det idag börjar bli en hel del inlägg på sidan 🙂
  Tjingeling 😉

 29. Peter says:

  Kör idag för bil: Nissan Sunny
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be han bygga in en v8, o bakhjulsdrift, snyggare lack o snygg inredning
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: När de byggde om hans Pick Up. Roligt att han kan få något tillbaka
  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se: Lite mer Information/ Bilder/ filmer av kunders bilar. Även kanske lite mer bilder o filmer från träffar osv

 30. Frosth says:

  kör idag: en vit skoda pickup -01 inte nån höjdare precis (men snart så kör man mazda rx-7)
  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag ge honom fria tyglar att göra vad han vill. allt är bättre en va den e idag.
  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Va när en liten kille på 7-8år såg till att hans pappas Charger blev iordning gjord riktigt fet blev den också orginal men ändå med Chips egen touch.
  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se: svårt att komma på då jag tycker eran sida e grym. men kanske en kalender med kommande events, en egen kategori med info och bilder på era kunders bilar. Och mer om eftermarknads produkter ni har och kan fixa hem.

 31. Alexander says:

  Kör idag för bil: BMW M5 3,6 1992

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: Be han göra en design på bilen som en breddad banracer

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Kan man välja ngt som specifikt är det bästa av allt han gör? Jag kan faktist inte det!!

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Lite muntrare färger på hemsidan och en massa filmer med galna bilklipp är ju inte fel. Men även mkt detaljbilder på vad ni pysslar med om det så handlar om att ta hem en bil ifrån Asien eller att bygga en motor

  • Micke_J says:

   Återigen ett jättetack för all kritik, vi uppskattar den verkligen. Många saker är saker man funderat på och får bekräftat är värt att få ut på sidan också. Keep it up, såga oss konstruktivt så vi kan förbättra oss! 🙂

 32. FastFreddy (Fredrik) says:

  Kör idag för bil: Chevrolet Caprice Custom -91

  Om Chip fick ett dygn med den skulle jag…: låta honom arbeta ostört på bilen efter hans eget huvud och sen lyssna och lära. han är historiens bästa bilbyggare, och så är det bara!

  Det bästa du sett i Overhaulin’ eller minne av Foose: Bästa jag sett i overhaulin är svårt att säga, då det finns så många fina och rörande historier men oxå så förbannat många välgjorda byggen.
  Men det enda och bästa minnet jag har av Foose är när jag träffade honom på Elmia och fick en liten snabb pratstund, kändes helt overkligt!
  Han signerade även min arm där jag nu tänkte gadda in hans autograf.
  Vilken kille, 1000 pers i kö och han är kolugn och tog sig tid att göra en sån grejj!

  Kontruktiv kritik till Superiorimports.se (valfritt): Tycker ni gjort ett bra arbete med sidan, bloggen e skojj! Dock är det lite grått i bakgrunden

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?