Svea Bil i Bromma löser mina (och era!) kardanproblem!

Idag stötte jag på ett extremt sällsynt fall av t o t a l t professionel service. Från det att jag ringde till Roger på SVEA BIL i Bromma tills att jag kom dit, fick mina saker synade och nya bättre grejer på plats så var bemötande närmast himmelskt! Det är man (tyvärr) inte van vid i den här branschen, brister det i kunskap och koll på läget så slarvas det- eller så är priserna helt åt helvete.

 

Vill härmed rikta alla som har planer på att uppgradera eran drivlina och då kardan att ringa Roger på SVEA BIL. Han hjälper er garanterat, och de pengar ni sparar på ett ras utan släp på en träff eller race kan ni redan nu investera i en starkare kardan. De sysslar givetvis också med applikationer till standardbilar. Kort och gott, ”they know their shit” när det gäller något så nieschat som kardanaxlar. 🙂

 

 

Ska imorn ta fram grejerna Roger tog fram åt mig som ska ersätta det som gick sönder och förklara skillnaderna mellan!

2 tankar om “Svea Bil i Bromma löser mina (och era!) kardanproblem!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?