Supra med automat, bättre kan man inte glida…

Visst är alla överens om att ett monster med potential som Supran ska ha manuell låda, men ärligt talat så utvecklades Supran framförallt för att vara en ”mycket vill ha mer, äta kakan och ha den kvar” typ av GT-vagn. Det är sen Supra-hysterins start här i Sverige många som insett att den inte direkt är bästa objekt för att klassa som ”sportbil” och svänga med. Utan de flesta har förpassats till att bli schyssta gatmaskiner eller strippraketer.

 

Men kort och gott, jag har svårt att objektivt tänka mig något som är lika mycket ekonomiskt gångbar kompromiss mellan komfort, körkänsla och så givetvis den där ”fan vilken ball bil jag kör känsla” som en Supra med automat. Vi hade otroligt mycket intresse för denna röda men tidigt så lade en kille som heter Martin Johansson händerna på den:

 

 

Martin är ännu en i raden av killar som liksom oss i stort sett bara har en enda hobby: bilar. Han bygger även på en S14 200SX med full Skyline GT-R drivlina i (RB26DETT med singelturbo). Vi har levererat en hel del delar till honom och hoppas till nästa säsong vi får se den riva loss asfalten i Drifting-Sverige. Grattis till köpet Martin!

 

Vi kommer göra en satsning på att handla in fräscha Automat Supror inom kort. Ni som redan nu ser det intressant ombeds KONTAKTA OSS REDAN IDAG.

2 tankar om “Supra med automat, bättre kan man inte glida…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?