Superiors ”Top 10” @ Elmiamässan 2K10! (Plats 10 – 7)

Då var det dags att visa våran egna högst subjektiva Top 10 från vad ni gillade mest från mässan! Vi har inga riktigt tydliga regler mer än att vi inte räknade med de tunga proffs som fanns på plats, t.ex. Foose Impression etc.

 

Vi kör igång direkt, enda disclaimer vi lägger är att trots dussintals timmar på plats så är det lätt att missa allt det goda- och listan är höftad på känsla och första intryck; mer än supernoga bedömningar… 🙂

 

10. Chevrolet Nova – Mässans renaste motorrum:

 

 

En bil som man direkt slogs utav när man såg den fantastiska lacken var denna Nova (om jag nu inte gör bort mig helt i US-träsket). Men nu till det som gör att den kvalar in på just Superior-bloggens Top 10: motorrummet!

 

Spana helt enkelt in denna bild och fundera över ifall man förväxlat det med en modernare Audi eller något. Otroligt jobb, modernisering a lá Grande! Snyggt jobbat!

 

9. LIMMET.SE BMW E30 – Såhär ska en riktig busbil se ut!

 

 

LIMMET.SE kallar sitt nya projekt för ”Drift Edition”, men det har nog bara ,med populärkultur att göra- även om jag tror mannen i fråga säkerligen kan använda den till det också.

 

Minmalistiska detaljer i motorrummet och så sjukt snygg inpassning på fälgar mot det feta skärmarna charmade mig direkt, nu vill jag ögonblickligen se den ”in action”!

 

8. BMW E46 M3 – Bästa kvalite på motivlack jag sett!

 

 

Är inget jättefan utav motiv av människor och bilder, det är som Lukas Kooz sa ”något som distraherar en från resten av bilen”. Men när jag såg så sjukt naturtrogna bilder på bilen som dessa så var jag tvungen att plocka med den på topplistan.

 

Bilderna gör inte detaljrikedomen rättvisa, helt sjukt hur det är snyggare än autentiska foton på bilen. Personen som gjort detta konstverk kan känna sig stolt upp över öronen. Men kom ihåg, är du inte lika duktig som honom ska du skippa motivlack…

 

7. Jan-Tores 26B REW Wankelmotor:

 

 

Då tiden sprang ifrån en snabbare än en fin röd oxfilé på Gzons tallrik så hann jag tyvärr inte med varken intervju med Jörgen eller snack med ägaren till denna motor; Norrbaggen Jan-Tore. Det ångrar jag verkligen, för denna motor skänkte stor ”Hallelujah” känsla när man fick se den.

 

Vi har ju allt drömt våta drömmar om fyr-skivig wankel men det är ju lättare (och dyrare) sagt än gjort att göra verklighet av det…

 

Den andra delen av tre kommer under kvällen, nu ska det fixas lite här hemma en stund…

2 tankar om “Superiors ”Top 10” @ Elmiamässan 2K10! (Plats 10 – 7)

  1. Dan T says:

    japp lacken vart helt haktappande på den bmw:en.
    Jo det blev en stund i SWR montern med mycket snack med norsken jan-tore men det är ju som sagt inte helt gratis att slänga ihop en sådan jordfräs motor.
    men det vart mycket intressant att prata med han om en hel del olika tankar man hade sj, kan inte säga än att man fick mycket bra respons på sina egna tankar

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?