Superiors “Top 10″ @ Elmiamässan 2K10! (Plats 6 – 4)

Då fortsätter vi våran personliga ranking från mässan som säkerligen inte liknar någon annan dito. Vi har redan förvarnat om att detta är våran högst personliga smak och mycket baserat på första intryck samt spontan känsla…

 

6. Pontiac Fiero – ”Som den borde sett ut från fabrik”:

 

 

Jag kommenterade själv denna bil först med ”det behövs inte mer än en schysst lack och LED-lampor på rätt ställe för att man ska få rätt känsla av en bil”. Jag blev oerhört tillrättavisad sen av en läsare när han påpekade att den bl.a. var taksänkt och många andra större modifieringar än så!

 

Uppskattar verkligen någon som lägger mycket arbete på en detalj som bara ger en liiiten förändring i helheten istället för att sticka ut. Har dessutom en ”soft spot” för Fiero, men ärligt talat skulle jag aldrig på förhand tro innan mässan att en sådan skulle kvala in här!

 

5. Shelby Daytona Coupé – ”Om man nu ska kvala in på historiskt värde.”

 

 

Pinsamt nog hade man ingen koll på att detta var en helt otroligt sällsynt och historisk bil. Jag såg framför mig en Jaguar E-type som någon gjort ett hembygge av. Men det var något betydligt värre än så, förmodligen en av världens mest sällsynta och faktiskt sen förra året dyraste bilar!

 

Jag lämnar ödmjukt över till PIERRE 350Z’s BLOGG för ett inlägg i världsklass om vad detta är egentligen. Tro mig, otroligt läsvärt- och bilen tar en stabil sjätteplats på Superior Top 10…

 

5. Lukas Kooz Eclipse ”Zpirit” – ”Fanns något annat för Peoples Choice?”

 

 

Att vinna Peoples Choice är inte samma sak som att ha mässans stiligaste, bäst byggda eller dyraste mest sällsynta bil. Det handlar om mycket mer än så. Skitsnacket om Kooz fick snöbolls-effekt på forumen, men samtidigt kryllade besökarna runt bilen och Kooz var den superkille alla som faktiskt pratat med mannen redan visste om och svarade på frågor etc.

 

Vi på Superior är inte lika mycket för show och byggen som är ”over the top”, därför får en en femteplats ändå anses som hedrande- bygget höll enligt mig grymt hög klass och kunde ifall det inte varit så träffsäkert lika gärna ramlat utanför Top 10 då vi som sagt verkligen föredrar race före bling!

 

Kooz ramlar utanför de ädla platserna alltså?! Vilka vassa byggen är det som kvalar in där? Se svaret imorgonbitti… 😎

3 tankar om “Superiors “Top 10″ @ Elmiamässan 2K10! (Plats 6 – 4)

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?