Superior-sushi samt smått och gott inför morgondagen…

Imorn är det återigen ett besök nere i K-holm för mig med ett intensivt pass ihop med Gzon i verkstaden. Som det ser ut nu får vi besök av två kunder som vi ser mycket fram emot, Edin från Markaryd och Johan Sjunnesson från (?).

 

De skulle lite elokvent kunna förklaras som goda representanter för den gamla respektive nya generationen Superior-kunder vi har. Edin har vi länge haft ett samarbete med och killen är lika stort Soarer-freak som jag själv. Är hans röda Soarer som vi importerat på bilden till vänstr. ”Sjunne” har den blåa Legacyn vi har tagit hem åt honom nyligen, den ni ser i galleriet nedan:

 

[nggallery id=75]

 

Martin har pulat i garaget med rätt mycket ”finmeck” såsom att bearbeta lyktor och annat inför registreringar. Inte speciellt mycket värt att skriva om, finns lite tuffa kundprojekt framöver som kommer förgylla bloggen. Farligt att nämna för mycket men det droppar in förfrågningar hela tiden och ett Superior-singelturbokit till RX-7 är redan nu skrivet på listan över saker vi ska ta fram under vintern. Mer om det framöver, detta är iaf bilen som kommer vara våran platform för att ta fram kitet- Mattias från Jönköping är ägare till den. 🙂

 

 

Något Martin däremot hade att bidra med till bloggen var hans sjukt aptitretande Sushirullar (California-style) han gjorde själv hemma häromdagen. Ni som är vana vid de enklare varianten av sushi kanske känner igen dom som ”vegetariskt alternativ” på menyn, men egentligen kan de bli hur intressanta som helst. Martins innehöll flatrökt ål och crabfish ihop med gurka plus hemgjord senapsdressing. Gött!

 

p1010010

 

Kan påminna om att det börjar rulla starkt framåt ang. Julbordet på restaurang MINAKO den 11 December (LÄS MER OM DET HÄR). Vi är dussinet i antal nu men minst samma antal till velar, vi kan inte bli hur många som helst då antalet är begränsat. Ni som är intresserade, hör av er omgående till mig isf. Ni ser hur inspirerad Martin blivit av all den utsökta sushi vi ätit på MINAKO, gissa er till hur bra mat de då måste servera- och julbordet är verkligen deras ”haute-couture/koncept” för sitt varumärke = köket är på topp = måste upplevas = fan vad lång mening det vart nu! 😀

 

En tunn avslutning på detta inlägg: men jag hoppas verkligen man kan få ett par dagar till av torka så man kan spänna fast kameran i Soarern och göra ett ”sista åk” för säsongen på gata. Kan ju bli en halrolig busfilm av det, vi har ju dessutom en liknande ihop med Hultboms 800HK med Fernis bakom kameran på gång. Den kommer nog också innan vintern är här. Lite skoj ska vi ha trots att det är svinkallt ute alltså! 🙂

4 tankar om “Superior-sushi samt smått och gott inför morgondagen…

  1. Helena says:

    Japp Martins sushi rullar slog faktiskt all sushi jag ätit hittills på riktigt så kanske karriär byte vore något för honom. Oj blir vi så många på julbordet ? Vad skoj jag trodde det bara var vi 4 as usual.

    • Micke_J says:

      Ja det blir nog ett ton mat som ska konsumeras då, Julbordet kommer bli helt crazy trevligt! 😀

      Helena, ”4 as usual” kan jag inte riktigt förstå. Är ju alltid du & Martin + jag aka tredje hjulet. Bara i år som man inte är singel över vintern för första gången på fyra år. 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?