SUPERIOR SELECTED: Talvis mixade bilder från Gatebil Mantorp 2011!

Först ut av den handfulla SUPERIOR SELECTED PHOTOGRAPHERS killar och tjejer på plats att få sitt galleri publicerat är Christoffer Talvis @ GREENLIGHT MAGAZINE!

 

Denna kille har fötts med ett sinne för ”action-fotografi” och är en av dom som säger less is more när det gäller pillande i Photoshop.

 

Nu säger vi inte att PS (Photoshop) är något negativt, utan snarare tvärtom- och alla har sin stil på bilderna. Talvis gillar det mera ”raw” helt enkelt! 🙂

 

 

För att inte fortsätta berätta om vilken otroligt hög klass varje SELECTED fotograf håller, så låter vi nu bilderna tala sitt tydliga språk istället- så fokuserar jag på att skriva en kort kommentar till varje bild.

 

Antingen om själva bilden eller om objektet på den. Kommer ta igen en hel del missat bloggande under eventet då- och uppmuntrar er alla att ställa frågor också. Here we go!

 

 

(Denna norska Supra var med i förra inläggets teaserbild och rockade fett hela helgen. Detta är ögonblicket efter den andra bilden då han ligger precis i röven på Driftmonkey. Vad som hände? Det kommer SUPERIOR MEDIA filmen av det hela att visa! 😀 )

 

 

(En superhärlig bild från våran Camp: Superior som under hela helgen var välbesökt och med många fina JDM-bilar parkerade. Önskar man hade haft mer tid att umgås, men det tar  vi igen på vårat egna Superior Meet istället!)

 

 

(En Impreza STi som såg extrem men på ett sobert sätt, men ”tappa hakan” effekten var total när man kollade närmare på alla godisbitar som satt på den- ett galet bygge med ”attention to detail” precis överallt. Hyvvä Soumi!)

 

 

(Erik ESSON är en av våra ”icke-JDM” favoriter på bilscenen denna säsong, och han fick en speciell inbjudan att vara med i våran ”Gatebil is all in” filmning på lördagen. Nervös som ett as gjorde han inte bort sig första sessionen innan hans styrservo gav upp…)

 

 

(Team Driftmonkey var självklart på plats och hörde till tuuunga favoriter som vi dessutom hann utbyta bekantskap med. De var precis som oss ”all in” och i denna tagning ser man deras S15 ha fått motorhaveri medan S13 i tandem med Supran snart fick ”give up the ghost” i sin 1JZ-GTE. We love you guys!)

 

 

(Kai Roger Bakken med sin Audi S1 replica drog till med personbästa på Mantorp Park bara en hårsmån att klå 1.21 gränsen ner till 1.20. De lyckades under helgen reda ut ett motorhaveri bl.a. och körde tappert i blötan på söndagen innan de tyvärr körde av- men att hitta en bättre kandidat till ”Extreme award” detta Gatebil fanns icke!)

 

 

(En skön syn var att se våran egna importerade Toyota Trueno Sprinter AE86 och ägaren Håkan aka SKYRACER låta den bekänna färg. Slutresultatet var att en uppgraderad oljepump och lite småpill behövs, sen är det ut och ligga på ställ igen!)

 

 

(Bröderna Alm var på plats och bevisade än en gång att drifting inte behöver en bakhjulsdriven bil. Fy faaan vilka fantomer dessa herrar är, och fruktansvärt trevliga också! De körde hårt som satan med ibland exploderande däck som resultat, givetvis fick de vara med i våran ”Gatebil is all in” produktion och kameran fångade mycket rök- SUPERIOR MEDIA är där ni kommer se det…)

 

Så vad säger ni, är detta upplägg bättre eller kör vi bara bilderna rakt av? Känns inte givande ifall det inte innebär lite respons från alla läsare. Kanske kan bidra med en story eller två själva av det ni ser i våra gallerier? 🙂

 

[nggallery id=304]

 

Stort tack till TALVIS som driver Sveriges bästa helt kostnadsfria biltidning GREENLIGHT MAGAZINE (check it the f*ck out!).

 

Ge oss massor av kritik och feedback ifall ni vill eller inte vill ha bloggande i gallerierna så är vi väldigt tacksamma!

En tanke om “SUPERIOR SELECTED: Talvis mixade bilder från Gatebil Mantorp 2011!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?