SUPERIOR SELECTED: Ranisfoto.se glider runt i depån Del 1 av 2!

Nästa galleri kommer från killen som var clutch åt oss under ELMIAMÄSSAN 2011 bevakningen, Rani RANISFOTO.SE Giliana! Hans första samling bilder från GATEBIL MANTORP 2011 är mest från depån och området runtomkring, med en festival av färger och ett sprudlande levande bildspråk!

 

 

Detta blir ofta upprepat; men när folk undrar varför vi i hela friden har sådan overkill i grymt duktiga fotografer i SUPERIOR SELECTED stallet- så är det såpass enkelt för att vi tror på att ingen bild är den andre lik. Alla har sin ”stil” samt att de redigerar dom olika. Vissa mer, vissa mindre.

 

Doesn’t matter, bara ögat blir tillfredsställt så kommer vi fortsätta handplocka de främsta fotograferna; så ni läsare får bästa blandningen att njuta av! Men nog om det, här kommer ett axplock med lite skön läsning också! 🙂

 

 

(Denna Audi S2 modell ”Extreme” känner ni nog igen ifall ni byter färg på den till turkos/blå metallic? Just det, samma som var med en del i SUPERIOR MEDIAS GATEBIL MANTORP 2010 film förra året; nu ännu mer brutal. Fick känslan av att finnarna som var här med den mest testade detta event, men var garanterat en av de bilar man inte kunde missa under Extreme-passen…)

 

 

(Magnus Jinstrand har blivit ett hushålls-namn i bilbyggar-Sverige, och han var även han med på Mantorp Park med sin Cobra V12 samt Mercedes E-klass AMG. Ingen av dom körde tyvärr på banan, men det kanske var ett klokt beslut sett till att detta ”once in a lifetime” projekt knappast vill ha en slarvig Volvo 740 i sidan mitt i stridens hetta.)

 

 

(En gång i tiden fanns inga billiga kopior på Japanska kjolpaket, och skulle man köpa fälgar var det inte tal om några prisvärda märken som såg OK ut heller. På den tiden byggde Martin ”Gzon” Gustavsson som driver Superior Workshop: Katrineholm denna läckra Series 8 RX-7 som bl.a. hann med att sätta rekord i Superstage med gatdäck. Idag äger unge Finspångs-killen Jonas Walfridsson den och vart han än tar den så sätter Porsche GT3 RS orange färg på tillvaron!)

 

 

(Ibland känns det som Rani är en liten fotografi-ängel, vad är annars förklaringen till att han använder himmelen som motiv så bra?! Skämt åsido, Tommy Schönstad @ TS Racing med sin Extreme Audi A3 kommer vi nog se mer utav, mer lättfotat och skönskådat objekt är svårt att hitta…)

 

 

(Mera från Camp: Superior och en aning favoriserad bild från mig själv då jag älskar Toyota Soarer och är stolt över att ha försett Sverige med flertalet riktigt fina sådana. Dessa är ”Kusin-Freddans” lite nyare VVTi-försedda till vänster och Thomas Wennerströms mer old school med ambitioner åt ”hellaflush-stuket”. Båda två har ironiskt nog den fina Wald framläppen och gör ett bra jobb i att visa hur en stilren Soarer ska se ut!)

 

 

(VIP-trenden har ännu inte slagit i Sverige, men från Finland kom iaf. denna läckra Merca som bl.a. SIR_PIERRE stod och beundrade många gånger.)

 

 

(Denna brutala RUF Porsche 993 var grymt snabb med blotta ögat, men någon tid fick vi inte- eller?)

 

 

(Två av 90-talets absoluta Tuning-giganter i USA, Corvette C5 och Toyota Supra MKIV. Framför skymtar en annan gigant som inte förs på 2000-talet fick lämna sin naturliga hemmamiljö Japan och terrorisera scenen med sin ohyggliga prestanda; Nissan Skyline R32 GT-R…)

 

Det var det det! Men mycket, mycket, mycket mer är på gång från allra närmast Ronny @ JAMedia med sitt mer intima för Superior-familjen galleri som jag nästa fick en liten tår i ögat av för hur bra det fångade hur trevligt vi hade på plats. Efter det har även Talvis ett nytt på väg ut, samtidigt som Rani också ska få ut sin del 2 från depån…

 

[nggallery id=307]

 

Om ni inte vill missa något rådgiver jag er att GILLA VÅR FACEBOOK där vi alltid söker trevligt folk att interagera med, men går självklart också bra att kommentera nedan med tankar om det mesta! 🙂

 

Ännu har vi inte fått ut ett enda klipp från SUPERIOR-TV eller SUPERIOR MEDIA, men tur att vi har hundratals (!) läckra bilder att trösta mer med så länge. To be continued…

8 tankar om “SUPERIOR SELECTED: Ranisfoto.se glider runt i depån Del 1 av 2!

 1. Pierre says:

  Jag hade gärna hört och sett den där Merca 12an som sitter i Cobran göra sitt ute på banan, Men jag förstår att han avstod, Även om det var MYCKET mindre ”amatör sladdare” denna helgen än det var förra året. Det är fortfarande ett väldigt stökigt event, Men mycket bättre än förra året.

  Jag ville även höra 12an i SL65 Black Series…
  Men det missade jag med.

  Och Time Attacken missade jag. Men hörde det iallafall medans jag satt i pressrummet frustrerad för att jag försökte få igång internet och för att jag själv ville vara ute och köra.

  Så trots jag var på plats så är jag precis lika tacksam och spänd inför alla bilder och filmer som vårt gäng samlat på sej i helgen.

  Den där Mercan.. FAN va nice! Måste varit Brabus inredning eller liknande.. Tok lyxigt! Själv hade jag valt andra fälgar bara.. Men Vilket åk alltså!

  Sist men inte minst.. Jag älskar Wald =)

  • Micke_J says:

   Haha, bra tillägg på resumén Pierre! Kan bara säga samma sak, att så fort zip-filen från varje Selected-fotograf är nere så läggs allt annat åt sidan. Satan vad bra de jobbade på i år…!

   • Micke_J says:

    PS. Var MYCKET bättre nivå på körningarna i år. Var väl färre, men överlag så verkade folk (utom norrmännen som KAN köra) ta det lite lugnare jämför med 2010 då det var krasch på krasch hela dagarna…

 2. Magnus J says:

  Hej på er, synd att ni missade att höra och se min Cobra på banan körde faktiskt 15 varv.
  Ursäkta Micke att jag inte skickade sms när jag körde ut, men det är så mycket hela tiden.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?