SUPERIOR SELECTED: Rani Giliana strosar runt i depån Del 2 av 2!

Vi har det bra här på Superior… Fotograferna från SUPERIOR SELECTED mosar in gallerier att publicera och det är som vanligt en rejäl efterfest med GATEBIL MANTORP 2011 tema hos oss minst veckan ut.

 

Rani ”RANISFOTO.SE” Giliana är här med Del 2 av 2 från sitt äventyrande i depån, och vi hinner med lite bloggande om våra egna favoriter:

 

 

(Här ser ni än en gång Team Yellow från Norge som verkar ha ett otroligt bra kontaktnät i Japan när man ser på vilka fina byggen har hos sig. Vi fick tyvärr inte se så mycket av Imprezan eller Truenon, men Supran gjorde en hel del väsen av sig som våra SUPERIOR MEDIA filmer kommer avslöja…)

 

 

(Denna Lancia Delta Integrale som vi benämnde som en ”Evoluzione på steroider” fångade helt klart våra blickar med sitt råa stuk. Runt banan gick det inte bilda sig någon uppfattning om hur fort det gick, men som sagt så var den Italienska 80-tals charmen väldigt välkommet- kul att någon bygger på en udda klassiker!)

 

 

(Danielsson MotorSport (DMS) var också på plats med sin trailer, och hade både sin Carrera Cup bil ute i Time Attack samt denna Supra som tydligen hade rejält imponerande effekt-siffror med sig. Kan bara bekräfta på ljudet att det sannerligen lät som det iaf…)

 

 

(RAIDOPOWER MOTORSPORT är några vi har stor respekt för med sitt dedikerade arbete inom drifting i Sverige. De hade med sig väldigt intressanta nybyggen som de meckat in i småtimmarna med, och som vanligt hade de även den mest avundsvärda depån på hela Gatebil också dit man ständigt sökte sig för att snylta kaffe, energidrycker och gott sällskap. Two thumbs upp till våra vänner som vi dessutom ska lägga ett separat inlägg om då det finns mycket bilder på deras körning etc!)

 

 

(Gatebil rymmer också mycket plats för ”exotics” och dylikt, här en vacker Ferrari 360 Modena. På plats fanns massor av fina Porsche och så ”den dyraste av dom alle”; en Mercedes SL65 AMG ”Black Series”, men tror inte den fastnade på bild mer än min egna lilla kamera. Gatebil har allt kan man summera det med!)

 

 

(Detta är mest en teaserbild för Ranis kommande Galleri där han bearbetar banan mera. Om ni vid detta laget inte vet vems 350Z det är så har ni hängt för lite i Superior-bloggen. Fräckt nog insåg jag att jag inte fick åka med den en enda gång, men sen kom jag på att varken jag eller David @ SUPERIOR MEDIA åkte en enda meter med någon denna träff- vi jobbade helt enkelt för hårt. Sad but true…)

 

Hoppas ni diggar detta galleri också, kan inte sluta känna mig tacksam över vilket kanongäng vi skrapat ihop som sköter våran bilrapportering- och vi expanderar hela tiden…

 

Talvis Del 2 är på ingång och kommer sent ikväll, vi jobbar även med trailern för vad vi filmade. Blir nog ett gäng sådana för att stilla hungern hos alla som steg 1! 🙂

5 tankar om “SUPERIOR SELECTED: Rani Giliana strosar runt i depån Del 2 av 2!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?