SUPERIOR SELECTED: Mera av ”Ten of the Best” @ Wangan Meet III

Vårat lilla fotogeni Martin ”BILBILDER.SE” Persson som denna gång var valet för SUPERIOR SELECTED PHOTOGRAPHERS att bevaka WANGAN MEET III levererade ett enormt bra urval bilder för de bilar vi kallade ”Ten of the Best” på träffen. Vinnare och ”Superior Choice” blev följande pärla:

 

 

För att läsa mer om alla bilarna, våran bedömning och allmänt en hel del om träffen i sig ska ni följa hela äventyret HÄR I BLOGGEN. Men nedan länkar är direkt till ”Ten of the best” som både jag och SIR_PIERRE gjorde varsin redogörelse av kontrasterande stil för:

 

Wangan Meet III : Ten Of The Best! (Sir_Pierre edition)

 

http://main.superiorimports.se/okategoriserat/superiors-ten-of-the-best-wangan-meet-iii-2011-micke_j/

 

Vi tar gärna emot kritik, eftersom vi själva var en smula konfunderade över Wangan-crews egna val, så uppmuntrar vi andra också att lufta vilka de tyckte var bättre ”placerade” på topplistan. Är ju trots allt det man vill, skapa lite debatt och ha det kul online efteråt- inte på blodigt allvar liksom? 🙂

 

 

Tackar återigen Martin @ BILBILDER.SE för att i stort sett finnas på tre ställen samtidigt under denna träff. Förutom att fota på själva träffen, ute på cruisingen och även sista uppsamlingen- så hade han även ”singel-shoots” med några av Superior-bilarna på plats. Undrar hur den mannen gör det…? 😉

 

[nggallery id=267]

 

Och nu har alltså ett till galleri med ett par bilder till på några av de tio bästa letat sig hit:

 

[nggallery id=268]

 

Se till att kommentera mycket nu och bidra gärna med din Top 10 för inte bara dessa bilar, utan även om ni sett något annat från träffen ni gillade. Debatt är kul!

8 tankar om “SUPERIOR SELECTED: Mera av ”Ten of the Best” @ Wangan Meet III

 1. 1JZ Tompa says:

  Har svårt att utse en egen favorit än.
  Noterade dock att D1 maskinen rullar på MINA drömfälgar!!!!
  Gram lights med titanium lip.
  R34:an och old school Datsunen har en grymt fin stance.

 2. Thompa says:

  hehe Lustigt där ”1jz tompa” att du gillar mina fälgar måste vara nått med namnet 😀 hehe helt ärligt så var det dom som följde med bilen men faktum är att det har vart mina drömfälgar sen jag såg dom för första gången för säkert 5-6 år sen, så jag blev ju inte ledsen direkt när jag fick 4 st 18×10 och två 17×9 med på köpet 😀

 3. MA says:

  Jag är KÄR i 7:an! Jag hårdgranskade den innan den hann att parkera! En av få ägare som verkligen delade med sig av receptet och även framtidsplaner… Det i min bok är sjuka plus poäng!!!

  Min top tre lista:
  1. Datsun – Retro med en perfekt toutch av race/flush
  2. RX7 – TIGERVÄV säger jag bara. Trött på kolfiber och tigerväv är SVÅRT att jobba med och få bra. Det enda den saknade för att vara en riktig killer är lackat motorrum och en schysst ”timeattack” vinge.
  3. S15 Driftern – 100% drifting machine. Halvt yrkesskadad som man är tyckte jag den var lite väl slaktad TROTS att den är ”äkta” drifter. Därav en tredje plats enligt mig.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?