SUPERIOR SELECTED: Ett axplock från depån @ Kinnekulle Trackday!

Mera godis och ett par riktigt söta karemeller från Martin BILBILDER Persson under KINNEKULLE TRACKDAY förra fredagen. Här får vi lite blandat runt banan istället, visar på ett bra sätt vilken skön blandning av bilar som träffen hade. Ingen tid att förlora, utan vi kör igenom personliga favoriterna direkt:

 

 

(Två bilar som verkligen börjar bygga en liten rivalitet mellan varandra, Gzons BNR34 Skyline och Robin Antonssons ”Phantom Supra”. Båda två tog tillfället att skaka av lite rost och säsongsdebuter brukar ofta lämna en lång lista på saker att fixa, så ni kan ge er sjutton på att fighten mellan dom kommer trappas upp en hel del när det blir dags för Mantorp Park i slutet av augusti…)

 

 

(Såhär oglamoröst ser det ut när man gjort ett besök i sanden utanför banan. Faktiskt så var det en del olyckor på plats, men inga som involverade personskador iaf. Två Skyline GT-R fick däremot lämna träffen med planer på att bygga widebody om ni förstår vad jag menar, men så är det = skoj som sjutton men ett högt spel!)

 

 

(Vi skänker en tanke till bilen och mannen till höger Anders ”Ajfa” Dalsheim som är en mång-årig del av Superior-familjen. Hans Skyline R33 GTS-T hade riktig ”mens” denna dag, och efter en massa meckande inför träffen så kom han bara fram; för att då upptäcka att packboxen mellan låda/motor läckte. Suck! Men delar skall inom kort beställas, så är den redo att smiskas igen!)

 

 

(Råast på plats denna träff…? Ja, det skriver jag under på trots Japanska tungviktare. Denna Lancia Delta Integrale har det mesta utom lite knuff i maskin för att gå fort. Är alltid av stor beundran för byggen som inte är på de ”typiska” modeller man förknippar med redig bankörning. Vill se mer av denna…!)

 

 

(Martin och jag är övertygade om att skillnaden mellan en Saab 900 och en Porsche är hårfin. Om inte denna bild bevisar det så gör nog inget det. Mjo, det kanske mycket väl är så att det inte går bevisa något som är fullkomligen absurt- men lite kul var det väl? 😉 )

 

 

(Här har ni ”Phantomen” Robin Antonsson himself som skruvar ihop med en av klipporna inom SUPRA CLUB SWEDEN Fredrik aka LoFet. Vet inte vad klubben skulle göra utan dessa driftiga herrar, även om Robin mest fick fokusera på att få sitt nya feta oljekylar-kit vi tillsammans tagit fram att hålla tätt.)

 

 

(Träffens kaxigaste turbo, eller varför stanna där; förmodligen bland Sveriges allra största monster till snigel man kan hitta?! Vems är det, ni får en ledtråd i att killen som det tillhör skruvar allt själv och kör sina bilar precis överallt som om jorden skulle gå under inom kort…?)

 

 

(Aldin som äger AT DÄCK dök förbi med en Mitsubishi Evo VIII för att roa sig lite. Är det bara jag som vill påstå att färgen är väldigt ovanlig, eller kanske rentutav är eftermarknads? Blodrött är läckert hursomhelst!)

 

(En härlig översiktsblick över depån när det var som aktivast och hade torkat upp ordentligt. Vi ska nog i efterhand vara mycket tacksamma till vädergudarna som gav nästan perfekt förutsättningar trots regn och åter regn så sent som en timme innan träffen skulle börja.)

 

[nggallery id=319]

 

Det var det, gav mest en bra dokumenterande känsla över träffen- och det är också något vi med SUPERIOR SELECTED satsningen självklart vill göra från de events vi bevakar. Nästa del blir från Time Attack körningen, och då vet ni vilka monster som förmodligen hamnat i linsens blickfång; dessutom i full fart. Something to look forward to!

 

Vi tackar än en gång Martin Persson för hans bilder, och ser ni någon av hans eller vemsomhelst från SUPERIOR SELECTED gallerierna foton ni gillar extremt mycket, tveka inte att KONTAKTA OSS eller fotografen direkt för en högupplöst version! 😎

En tanke om “SUPERIOR SELECTED: Ett axplock från depån @ Kinnekulle Trackday!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?