Vår mest ambitiösa ”trailer” någonsin: ”A NASCAR legends quest to pass the torch”

Om någon lyckats missa det så fick jag och David Johansson ärat, nöjet och den stora utmaningen att följa med racing-stjärnan Alx Danielsson till USA för hans unika chans att testa för ett NASCAR-team.

Till skillnad från tidigare projekt fanns här redan ett tydligt mål med Superior Medias medverkan; att leda en produktion från början till slut- som sedan skulle visas som en stämningsfull dokumentär i Svensk nationell TV.

Utan tvivel var detta inte bara en jättechans och bland de roligaste resor vi någonsin gjort, men med särskild åtanke på hur bra Alx gjorde ifrån sig där- så har vi nu ett jätteansvar att klippa ihop något som gör ”sagan som skedde i verkligheten” rättvisa.

– – –

Vi har redan börjat jobba på en trailer som berättar för publiken om Daytona-500 vinnaren och NASCAR legenden Derrike Cope, och hur han nu söker efter en arvinge att plöja ner sin erfarenhet i för att leda hans raceteam Creation Cope till stora framgångar.

Efter denna vecka är storyboard och manus från mig klart, och allting ligger nu i David Johanssons händer att klippa ihop.

Sponsorers iver borta i USA sätter vår deadline på någonstans i slutet av veckan.

Med den förutsättningen är det bara göra sitt bästa och se framåt mot flera ”reels/promos” men… oundvikligen ligger pressen på oss.

David börjar nå mål med Del 1 i resumén från USA, mer läsning alltså på gång i Superior-bloggen inom kort.

Glöm nu för guds inte det ”ultimate american” som sker ikväll med NFL Superbowl. Ravens vs 49’ers kan nog få många ”icke-fans” att bli förälskade i sporten precis som en själv blivit under NHL-hockey lockout som varade 6 månader…

 

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?