Superior Media färdiga med storproduktionen från Solvalla STCC, nytt uppdrag på Mantorp Grande Finale!

Det har varit en hisnande fullsmockad kalender denna sommar, och bloggen har varit allt utom död när nyheterna aldrig hinner bli nyheter- innan det är dags för nästa projekt!

Glädjande nog kan vi triumferande berätta att vi gjort vårt största uppdrag hittills åt event-bolaget bakom ”mobila racebanor”; och på lördag är det premiär för filmen på STCC ”Grande Finale” (Mantorp Park).

Uppdraget under Solvalla STCC där travbanan ersattes av en spektakulär ”mobil racebana” än en gång, handlade om att göra en fullträff till ”stämnings-film” som visade vad en sådan plattform kan ge kombinerat med Svensk Motorsport.

Det var förra årets uppdrag åt Renault Sverige som lyfte blicken för event-bolaget och hela STCC. Racingstjärnan Alx Danielsson som vi sponsrar och samarbetar med inom Media & PR har också spelat en stor nyckelroll i det hela:

”Motorsport invades STHLM”: Renault Sweden @ STCC Finals, Solvalla Circuit – by Superior Media from Superior Media on Vimeo.

Årets film gav oss lite mera budget att arbeta med, pengar som fördelades omgående på att säkra kvalitet och bl.a. ta in Fredrik Jönsson från Redouse Media som extra kameraman. Vi fick dessutom lite ny utrustning från vår trofasta leverantör Scandinavian Photo.

”Verkligheten är tuff för en knappt nystartad mediabyrå som dessutom vill slå sig in på Motorsport som inriktning. Vi har fått gå långa vägar och ödmjukhet samt tålamod är verkligen nyckelorden på denna långa resa. Produktionen vi nu fått klar blir ett tydligt steg upp på trappan, och ger oss lugn att ro att strategiskt välja kunder inför 2014 samt bäst välja hur vi ska kunna fortsätta utvecklas som mediabyrå.

Dock riktigt roligt att STCC, Sveriges och Skandinaviens förnämsta plattform för Motorsport gillar vårt arbete; och i samband med premiären för Solvalla 2013-filmen så spelar vi även in material för en ny (kortare) promo för deras räkning.

– Mikael Jarosinski, Säljchef Superior Imports AB & Producent Superior Media.

(Med stor premiär mitt i smeten av STCC-finalen hoppas Superior Media på att man verkligen lämnar intryck hos både profiler & fans i Svensk Motorsport!)

– – – –
Ny partner inom Ljud & Bild värvad – http://www.pro-stage.se:

Lagom till denna stora happening tar vi ombord ett företag med fina resurser och kompetens för att rama in event.

Det var i samband med finalen i TimeAttack.nu, Sveriges Riksmästerskap i Time Attack som Superior är med och arrangerar- som kontakten knöts.

En dialog om större samarbete i att etablera vår racingserie för gatbilar som ett solitt event även utanför banan är det som lett till detta första utbyte av PR-tjänster.

ProStage kommer till helgen lastade med bl.a. en 18.4 kvadratmeter (!) stor bildskärm som allt vårt material skall visas på.

– – – –

[nggallery id=474]

– – – – –

Besök oss mer än gärna på Mantorp Park, vi har 5 fribiljetter som vi ger bort till de stammisar som skriver en kommentar nedan där de kan identifiera så många ”namn” på personer som möjligt.

Räcker därför med att hela enkelt skriva så många du kan, så väljs de som fått flest de 5 biljetterna = stor chans att vinna! Glöm inte fylla i din E-mail också!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?