Superior Imports vs JDM Sverige på Kinnekulla 12 Juni!

Vad trevligt då, efter en sjukligt seg dag där man försökt pussla ihop resten av Maj så fick vi roliga besked om hur SUPRA CLUB SWEDEN tänkt sig ha det. Bortsett från den ordinarie körningen för alla inklusive våra VIP-inbjudna kunder så kommer de hålla något som kallas för ”JDM Face-off”. 

Vi älskar sann racing och det verkar lite som att de gjort upp det hela som en liten battle mellan de JDM-klubbar som vi har i Sverige? Läs själva:

 

JDM Face off går ju ut på att man kör i team. 3 och 3 så antingen kan ni köra för skyline.se, skapa ett eget team, eller bara köra för att det är kul.”

 

Sagt och gjort, ett par samtal senare så har vi lagt grunden för ett riktigt potent Team: Superior Imports.

Den ena bilen är väl ingen hemlighet då vi redan sagt att vi ska låta våran TIME ATTACK SKYLINE göra sin officiella ”Shakedown” där (går ut på att man provar en nybyggd bil och söker optimala inställningar för chassie och motor etc).

 

 

De två andra låter jag var hemliga ett tag till. Enda ledtrådarna är att de figurerat i bloggen tidigare. En av dom håller rekordet i Superstage på gatdäck och den andra är en av våra närmsta familjemedlemmar som med sin lite äldre Japanare säkerligen kommer chocka mer än en deltagare med sina framfarter…

 

Vad tror ni? Kom med gissningar och kommentera. Detta kommer bli väldigt intressant! 😀

11 tankar om “Superior Imports vs JDM Sverige på Kinnekulla 12 Juni!

  1. Chanko says:

    Dem två första var ju direkt inget svårt att lista ut, den 3e var dock lite svårare!

    Var förresten med Mattias uppe och hämtade sin 7a idag, GT-Rn i garaget var fruktansvärt hårig! Läskigt snygg!

    • Micke_J says:

      Tackar! Den GT-R’en vet man aldrig ifall den dyker upp på en egen Shakedown… Men lämnar osagt vem nummer tre är förs det är helt säkert att han spikar en plan så den är helt körklar. Vi har ett gäng reserver och bl.a. Mattias i åtanke om han inte kan. 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?