Superior Imports med i nya numret av tidningen Gatbilar.se!

Nu har vi även fått artikel på en f.d. demobil, en duktigt fet Nissan Skyline R33 GT-R widebody i tidning GATBILAR.SE!

 

Köpte mig ett ex. igår, och fick direkt utstå ett skratt från mitt sällskap om bilden i tidningen på mig som står och försöker se anständig ut- fast man uppenbarligen inte sovit på tre dagar eller något:

 

Detta är alltså bilen vi hade utställd ELMIA 2009 där den ihop med GZONS RX-7 SPIRIT-R frontade för Bilsport på ett podie.

 

Bilen var flitigt fotograferad där och hamnade i många vassa fotografers galleri runtom på nätet. Var precis som författaren av artikeln, Johan Eriksson i tidningen skrev; ”att det är mer än vad som först når ögat” med denna sjukt kaxiga GT-R!

 

 

Alltid riktigt kul att få press, och när Johan Eriksson på Bilsport är inblandad vet man att det blir mer än bara menlösa mer stylinginriktade artiklar. Är mycket nöjd med att hela importens syfte verkligen fångades in i denna artikel = ”vi kan ta hem riktigt spännande bilar från Japan och få de gatlegala här i Sverige”.

 

 

Säsongen börjar mer hastigt än makligt rulla inför oss, och folk har verkligen fått upp ögonen för att KÖPA SPORTBIL DIREKT I JAPAN. Ännu finns tiden att köpa en bil och ha den hemma i god tid innan säsongen börjar.

 

Så köp tidningen GATBILAR.SE nu och läs om denna häftiga bil, hämta inspiration för att sedan KONTAKTA OSS för att ta hem något liknande… 😎

3 tankar om “Superior Imports med i nya numret av tidningen Gatbilar.se!

  1. Sälen_Johan aka.. El Capitan says:

    Fin Bil, men lite risig modell… 😉 Tur att inte han ingick i köpet! Lr ja, det blev ju startskottet till en ny vänskap, å det är ju alltid kul, men det hade varit tufft om du dök upp som gubben i lådan ur bagaget med den uppsynen du har i artikeln Micke, typ Hej hej! Här är jag, din egna polack… 😛

    • Micke_J says:

      Jadu Johan, en helt egen polack ingick tydligen i köpet. Liksom Sälen och nordvästra Sveriges charmigaste ”Captain” gick i retur till mig. En jävla weird trade, hockeynight in Canada hade kallat den ”baffling”! Vi får se till att utforska den djupare på en spritdisig och dekadent fjällresa på din hemmaplan tycker jag. Sälen beware…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?