Superior Driver Club 2012 edition har påbörjats…

Förra året gick ett antal genom åren lojala bilentusiaster inom Superior-familjen ihop och bildade Superior Drivers Club. Satsningen var första steget till att ta vara på våran gemenskap i gänget, speciellt för de som gillar att köra sina bilar på trackdays etc.

 

Vi fick en hel del goa träffar med gemensam uppslutning, många provade sina första mil ute på bana med sina JDM-sportbilar; och säsongen avslutades med ett enormt trevligt Superior Meet 2011!

 

Nu har vi på allvar börjat jobba mot 2012 års satsning och det är som med alla andra projekt = massor av potential och gott om arbete för att få ut det framför oss. Men idag gjordes första spadtaget, och de som var med i klubben 2011 samt en hel del ur crew fick ett mail idag. Ni utger den första rundan av tillfrågade då det är begränsat med platser.

Vi kommer fortsätta att ta in folk, och den är inte på några vis stängd till några. Däremot har de som varit Superior lojala extra förmåner att se fram emot, vilket bara är naturligt för att visa hur mycket vi uppskattat allt stöd genom åren. Men nytt folk är alltså minst lika välkommet att gå med också!

Mycket mera info följer under kommande vecka, så kolla era mailkorgar om ni fått något- och svara isf. på det omgående!

Ni som redan nu känner till våran ”Drivers Club” och är hyperintresserade av att veta mera, tveka inte att kommentera nedan så lovar vi snabba svar! 🙂

11 tankar om “Superior Driver Club 2012 edition har påbörjats…

  1. Mr.MA says:

    Jag har en Golf mk2:a … Tysk så det hurrar… Men de gemensamma intresset för ”Time Attack” (ja man kan köra fort med en Golf)… Jag har inte råd med en japan än men de kommer säker. När Golfen inte har tillräckligt med hk.

  2. Gzon says:

    Bara för att man är JDM frälst så måste man inte bara åka JDM, Jag får väl erkänna att även jag med har en gammal Golf Mk2 ståendes i ett hörn, en gammal kändisbil som jag inte kunde motstå att plocka hem. 😉

  3. Lars says:

    Synd bara att man bor där det är 50 mil till närmsta bana, oavsett vädersträck man vänder sig mot :/ Vad är ännu värre är ju att jag ser ut att bli av med min E6’an kanske redan till veckan. Ynk, hur ska man överleva utan JDM :/

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?