Superior Drift gör tävlings-debut Tierp Drift weekend 20-21 Juli!

Äntligen är det dags för Superior Drift att tävla för första gången, och lika roligt är det att detta görs ihop med superfräscha TIERP ARENA  när de kör sin spektakulära Tierp Drifting Challenge nu i helgen den 20 – 21 Juli!

Denna tævling ingår æven i Swedish Powerdrift Series #4!

¨Vi har länge önskat ett samarbete med ännu en väl etablerad bana i Sverige, och satsningen Tierp Arena gjort för Svensk Motorsport saknar i nutid motstycke.
Därför är vi stolta över att få ett mediasamarbete med dom i samma veva som vi låter vårt Superior Drift göra debut i tävlings-sammanhang. Nyfikenheten hos allmänheten och oss själva om var vi står gentemot Svenska eliten i Drifting är stor. Ser oerhört mycket fram emot detta!¨

-Mikael Jarosinski, Team Manager – Superior Drift.

På plats har vi med oss följande bilar:

Daniel Asp har med två Gatebil-event i bagaget hittat ett bra flyt i den maskin han från grund och botten byggt själv ute i Vallentunes djupa skogar ihop med sin far Asp Sr. Kan hemmaplan skicka denna LS2 V8 bestyckade Nissan 200SX djupt in i tävlingen?

Thomas Petterssons Nissan Silvia S15 har meriter som ingen annan med tävlan i både Formula Drift och D1GP över hela jorden. Nu har dock Thompa gjort detta till sin bil, och delvis bemästrat den oerhörda teknik som krävs för att köra en så avancerad maskin; gjord för drifting i farter över 150km/h.

Får räknas som en joker i sammanhanget, kan sluta hursomhelst!

På plats i depån hela eventen finner ni denna Toyota Soarer -99 som blivit prisbelönt på bl.a. Gatebil över sin fina dekor lagd av Stockholm-företaget WRAPZONE .

Dekoren i sig togs fram helt av oss på Superior själva tillsammans med vår norska partner Daniel OSNAP Hovdahl, och har mött fler älska/hata reaktioner än vi hade räknat med.

Hela eventet är alla under 15 år välkomna att provsitta och ta en bild med bilen, kanske t.o.m. gasa lite!

Ett stort tack till Emelie Carlswärd på TIERP ARENA som visat tilltro över att Superior är ett spännande komplement i ett stort event som detta.

Vi hoppas alla fans och belackare letar sig till Tierp Arena i helgen och letar upp våran monter/depå på plats, där vi tar emot er med öppna armar- mer info om alla happenings på plats kommer under veckan.

En tanke om “Superior Drift gör tävlings-debut Tierp Drift weekend 20-21 Juli!

  1. 1JZ Tompa says:

    Varken Tompa eller Danne kan väl räknas som ärrade drifting veteraner,men efter att ha bevittnat deras framfart senaste tiden måste jag säga att jag är mycket hoppfull.Dom hade båda stått sig mycket bra i konkurensen på bla VM i Breidsladd!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?