Superior Choice @ Elmia 2K10: Magnus Jinstrands Cobra V12

 

Det stod tidigt klart att det egentligen bara fanns en bil som som hade allt. En unik motor med det på pappret elakaste som finns att få tag på, en klassisk kaross som med konstens alla moderna medel i form av kolfiber och lösning för race smälte ihop- och gav detta monster!

 

 

Finns alldeles för mycket att säga om detta. Trots att det är 100% performance-inriktat så är det otrolig finish och puts på allt. Man ser nytänkade och originella färgkombinationer rakt igenom, inte minst i den unika grå/bruna-lacken som jag inte ens minns komplexiteten bakom. Vet iaf. att ägaren Magnus Jinstrand är en sjuk pedant och hans andra bygge- en DeTomaso Pantera skvallrar om att det är en mycket kompetent man som byggt Cobran.

 

[nggallery id=117]

 

Stort grattis till Magnus och hans Cobra. Vi fick en snabb intervju med ägare och även bil fick startas och säga sitt = MOTORLJUDS-PORR! 😀

 

Filmen kommer inom kort, otroligt mycket som ligger på- ni får lita på att man vill få upp den online lika mycket som ni vill se den…

2 tankar om “Superior Choice @ Elmia 2K10: Magnus Jinstrands Cobra V12

 1. Magnus Jinstrand says:

  Vill bara tacka för att ni uppskattar mitt udda bygge och gett mig ert val av Superior choice (bland alla fina byggen), känns väldigt roligt efter allt slit.
  Tack även till alla som gjort det här bygget möjligt.
  //Magnus

  • Micke_J says:

   Vårat val kan jag säga backades upp av en jäkla massa kunder och folk man pratade med under hela påskhelgen. Du kan känna dig otroligt nöjd med att ha vunnit en oerhört kräsen grupps hjärtan!
   Vässa tangentbordet, filmen med oss två och uppstart är klar… 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?