Sökes: Bättre dator, men mycket (MajoR) nyheter inför imorn ändå!

Titeln är inte seriöst menad, men som alltid med mig så lirar inte tekniken som den ska. Skulle börja på HD-filmen om MAJOR 3.4l PHANTOM 2JZ-GTE men det orkade knappt datorn/programmet med utan kraschade om och om igen. Suck! Tur att David aka Goffemannen tagit några riktigt läckra bilder som vi kan överleva på tills vi fixat ett galleri att lägga ut själva imorn:

 

 

…och en till bara för att jag fullständigt älskar denna motor, det är fult att säga att man gjort något bra i Sverige- men jag kan inte hålla mig. Den är riktigt toppen, och då har den ändå sin ”paradgren” kvar i bänken i mitten av Maj kvar.

 

Detta är bara början…

 

 

Har därför bestämt att det ska videofilmas sjukt mycket så man kan lägga ut material hemma under kommande vecka istället med en ny stationär dator mer lämpad för ändamålet (redigering). Materialet kommer ändå vara färskt och fint, och tror ni alla uppskattar att filmerna kommer upp i schysst kvalité än den dåliga intervjun med Kooz jag beklagligt nog la ut.

 

Men det blir nog en videofilm eller två ändå, vi har väldigt mycket spännande på gång den sista dagen. Bl.a. lite smått och gott från mässans storstjärna Chip Foose, ska vi lyckas med bloggens drömmål vilket är en kvalitativ intervju- kanske t.o.m. fixa en signerad tröja att lotta ut? 😎

 

Undrar vad det kan vara, nu ska det sovas så man är taggad för att gå upp och blogga och spela in material tidigt imorgon- god natt! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?