Snart online: Photoshoot Widebody x2 av Ziken

Inte så mycket att göra idag förutom att fortsätta med det pappersjobb som ligger. Lyckad kväll igår och lagom stökigt så man ändå är i god form idag. Blir nog ingen tid till att träna då det verkligen måste göras i ordning lite saker så veckan inför Emmaboda inte bli hektisk. Vi hade däremot lite flyt med en container som vart försenad vid precis rätt tillfälle, men så fort den när oss lovar jag göra ett reportade så ni får se hur det går till när vi får våra bilar från Japan. 🙂

 

För ett tag sen hade vi ju en professionel fotografering med Ziken.se och hans kollega Oliver. Bilarna som stod i centrum var SUPERIOR SUPRAN och SKYLINE WIDEBODY N1 GT-R. Har sett råmaterialet och låtit några av bilderna figurera på hemsidan också. Har i veckan pratat en del med Ziken som börjat redigera dom lite och fixat så vi kan lägga upp ett härligt slutresultat här på hemsidan. Så håll utkik här så kan jag lova gott om material för skrivbordsunderlägg som till exempel denna bild:

 

 

Nu vet jag inte om ni vill ha mig och Gzon på era skrivbord, men kommer finnas bilder utan oss också. 😉

 

Ska eventuellt förbi Dreammaker idag och få kolla på en färg han jobbat med på en kundhoj. Han har många ideér den där Ramon, och det är ett rent nöje att diskutera dom med honom. Även Anders ska få fina paketet från ATi jag fick förut i sina händer. Underbart väder så kanske är bra att få gjort det tråkiga nu, blir väl ett inlägg eller två ikväll också så som vanligt tycker jag ni ska klicka er hit senare också. Hörs sen!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?