Snart iväg mot Katrineholm och en (snöig) container-lossning!

Vilken j*kla dag igår! Efter att ha varit uppe sent så var det förtullning direkt de öppnade som gällde, vilket gjorde att man hamnade i kraftig osynk när det gäller sömn. Har fortsatt så och när denna dag är över så är det inte alltför långt ifrån ett helt dygn i sträck man hållt sig vaken…

 

Men trötthet can’t touch me då det är dags för en container att komma idag med fyra spännande bilar! Gzon gav mig alldeles nyss de bistra nyheterna om att det snöat 5cm i Katrineholm vilket inte gör saker lättare för oss. Är väl mest en ”bekvämlighetsfråga”, men hade varit skönt att ha lite halv-vårig sol istället när man tar emot lasset med bilar.

 

I övrigt har det mesta gått riktigt bra och telefonen har varit glödhet. Vi väntar på mycket spännande besked från Bilsport bl.a. och jobbar hela tiden stenhårt med de projekt man nu löst hunnit nämna (eller inte) mer än en gång.

 

Efter denna helg och kommande vecka hoppas vi på en rejäl islossning i nyhetsflödet, annars kommer väl ni läsare sluta besöka bloggen i protest för att man aldrig kommer till kritan? Redan fått mini-kritik över folk som känner sig stressade över att det är så nära mässan nu; men att vi fortsatt ligger lågt…? 😉

 

Får det sanna nöjet att träffa en hel del ur Superior-familjen idag, kameran är med och lovar blogga om det under morgondagen.

 

Ska se om man inte kan tjata SIR_Pierre att skriva något under dagen medans man har fullt upp i K-holm…

3 tankar om “Snart iväg mot Katrineholm och en (snöig) container-lossning!

    • Micke_J says:

      Haha, som SSK-fan hela livet så är riktiga slutspelet något man… inte direkt följer så ofta nej. Men sist vi var där var det ju FBK som slog ut oss med all rätt. KS går fint hittills, kanske går och tittar idag?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?