Snart dags för ”Veckans grus” här i bloggen och Interpols nya…?

Efter en vecka som heter duga i att ”komma ner på jorden” med femtusen saker att jonglera med och ett mördarvirus som härjar på kontoret (ok, en grov förkylning men ändå)- så är vi framme vid söndagen då med tillfredsställd känsla av hur veckan har gått!

 

Finns lite att göra idag också, men något jag ville införa när praktiska läget uppenbarade sig är en liten veckosummering av det som hänt under sju dagar varje söndag.

 

Kanske inte kommer bokstavligen på den sjunde dagen, men en liten redovisning i form utav ”grus” eller mer regelrätt bloggning med korta kommentararer om mycket istället.

 

För sedan hemkomsten en liten logg varje dag över det som händer, så blir väl busenkelt att sålla små ”gruskorn” att dela med sig av; kanske ger någon av våra läsare läsvärdhet under tröga söndagar? Lättsmält ska det vara med saker som inte får separate inlägg under veckan… 🙂

 

Vi har iaf. ett helt gäng nya medlemmar i bilfamiljen, och de ska presenteras en efter en. I takt med att säsongen lider mot sitt slut har även flera långsiktiga projekt börjat förhandlas om. Men vi ger er en lagom dos av det hela tiden istället för att haussa vitt och brett i onödan.

 

 

Riktigt stilig bild tagen av Herr. Troberg som skötte firman under gårdagen då jag låg däckad i feber och Gzon var bortrest i Jönköping. Skönt att ha någon som kan vara ställföreträdande chef när det behövs, en lyx man inte kunnat unna sig förut…

 

Sen lunch nu sen åter på att jobba vidare, avslutar med ett låt och albumtips från INTERPOL som släppt sitt senaste album i dagarna- lagom stilren och nedstämd rock helt rätt i det regninga klimatet…?

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZMTDx7xSg_M

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?