Snart dags för spännande möte inne i storstan; hysteri inför Elmia nu!

Dricker mitt morgonkaffe nu och stolpar upp sista punkterna inför ett väldigt spännande möte med en gammal bekant i svängen, som under många år gjort sig ett namn i Stockholms vimmel-liv senaste åren.

 

Rätt lustigt hur något så jordnära som våran vackra och passionerade hobby; ändå kan leda mig till människor med den mer uppenbart ytliga bransch bakgrunden- och att möten hålls på öfvre ställen som Hotell Anglais… 😉

 

Skämt åsido så kommer det handla om något jag gillar att säga ofta: ”blanda koncept” och att man vågar kombinera sånt som på förhand inte alls känns relevant för stora delen av verksamheten.

 

Hade vi inte gjort så utan lyssnat på alla bakåtsträvare och skeptiker; så hade ni förmodligen inte suttit och läst detta inlägg idag- om ni förstår vad jag menar? Tar även med en av mina högra armar i Superior Drivers Club satsningen Viktor ”Lill-Wirre” Eriksson till detta, ska bli en riktigt rolig söndags-eftermiddag!

 

Lovar återkomma med ett galleri från gårdagen (ska få skiten att fungera) samt visa ett nyförvärv med duktig utrstrålning som kommer charma speciellt alla er Mazda RX-7 fanatiker i bloggen!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?