Snabb titt på Carlssons RX-7 FC3S bygge!

Tempo tempo! Ska precis bara vänta på mitt sällskap att dricka upp sitt kaffe så bär det av mot Anders och lämna det sista för att slå ihop motorn (förutom ATi svänghjulsdämparen som fortfarande inte är fixad, suck.).

 

Var ute igår och hälsade på Johan Carlsson som är en av de närmsta i Superior familjen. Kommer ihåg när jag träffade han första gången för nästan 10 år sedan, han skulle fixa en fläns till en Mazda 323 GT-R min kompis Dennis hade. Man kan säga att vi inte vart några vänner då, men att det nu idag som sagt är en av de man alltid kan lita på- plus att han är en riktig demon när det gäller att mecka!

 

Det märks inte minst på hans egna projekt som fortgått ett par år nu. Bilen ska precis lackas om medan motorn behöver finjusteringar och bättre mappning innan den är redo att smiskas så hårt som bara Johan kör sina bilar…

 

Låter det vara osagt vad det är för godis under huven, men t.o.m. den oinvigde kan se att det knappast är wankel under skalet! Någon som har några teorier om vad det kan vara:

 

 

Nu måste jag lämna datorn och klä på mig, ni kan se fram emot flera intressanta inlägg i bloggen framåt eftermiddagen. 🙂

9 tankar om “Snabb titt på Carlssons RX-7 FC3S bygge!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?