Slutspurt inför Kinnekulle = dricks rekordmycket kaffe på kontoret!

Snart får jag nog ta och döpa om detta till ”hur-det-konstant-är-fullt-upp-och-mycket-att-göra-bloggen”, verkar ju vara det enda som man skriver om känns det som ibland (boring!).

 

Vi får hoppas att de stadiga läsare vi har ställer upp på dessa upprepningar, jag själv är less på dom men lovar att de stora kugghjulen för hur firman ska växa och kunna tackla detta bättre snurrar sakta framåt- powered by Micke_J’s homemade coffee bör tilläggas. Hade aldrig funkar utan! 😉

 

Jag tror två personer som förmodligen gärna bytt med mig just nu är Mattias och Johan på MAJOR. De har sedan i helgen jobbat konstant på redline för att Robin ”Phantom” Antonssons Time Attack Supra ska bli klar. Jag och Robin kommer riktigt bra överens, men det är ändå dessa killar som spelat huvudrollen i projektet och utan dom hade vi som jag nämnt tidigare fortfarande stått kvar på Elmia ungefär.

 

 

 

När vi ändå är inne på det spåret ska vi prata om en liten kommentar jag fick som inte riktigt tog på allvar att Phantom Supran inte är ett av Sveriges största Japan-byggen. Tycker det är superkul att få kommentarer, kritiska som positiva.

 

Det driver mig att fortsätta skriva, och i detta fall vill jag återstyrka mitt påstående och säga att det vore roligt med hänvisningar till byggen som är lika avancerade som Robins? Allt för att veta vad man har att tävla mot i den fiktionella klassen.

 

Vet att t.ex. Nelzon @ TWS Mitsubishi Evo VI är ett bygge jag skulle vilja jämföra med t.ex. Sen finns det några riktigt fina byggen från JRM RACING också. Fyll gärna på listan, ni kan säkert gissa er till att man har en baktanke med det- och oftast handlar mina baktankar om något som på ett eller annat sätt ska gynna JDM-hobbyn så… Shoot! 🙂

 

 

Idag ska jag ner till banken en sväng och fixa lite och sedan fortsätta här på kontoret med allt som oundvikligen släpar efter i takt med att nya ”måsten” dyker upp i firman. Återigen, ett stort trendbrott är på väg upp och det är redan väldigt många personer som vet på ett ungefär vad det handlar om: Superior Imports S K A växa!

 

Har alla gjort vad de kan för att vara lediga och uppleva den spektakulära BANKÖRNING PÅ KINNEKULLE som är bokat nu på fredag? Inte? Rask fart in till chefen nu och fixa det! 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?