Senare ikväll kommer bilder på…

…en 2JZ-GTE motor som det kan bli riktigt drag kring. Alla bitar nästintill på plats. Johan och Mattias har meckat arslet av sig idag medan jag mest ägnat mig åt finlirs-portning av JUN Surge-tanken. Dessa två grabbar har skruvglädje bortom alla gränser och skulle inte bytas ut dom mot någon annan meck i världen! 🙂

 

Men det är inte allt, Ramon aka Dreammaker har idag börjat lacka Soarern (!!!). Det har utlovats teaserbilder på de specialeffekter Ramon insisterat på att vi ska använda, så får jag se hur det blev på matt grund utan klarlack. Har varit en hel del strul som jag legat lågt med så alla parter som vanligt ska få chansen att gottgöra, och nu verkar Ramon gett sig fan på att leverera de högt ställda kraven på slutresultatet. Han kommer dessutom dyka upp på våran Action Meet efterfest i Superior-verkstaden så gäller att den gjort sin debut med buller och bång då! 😉

 

En otroligt spännande kväll att väntas alltså. Får hoppas drinkarna jag ska ta hemma hos Webmaster Martin ikväll inte hindrar min bloggförmåga, stay put! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?