Rond 2; teaserbilder på Tony ”Tonkans” Nissan Silvia S15 i Japan:

Vi fick för inte alltför lång tid sen ett konkret uppdrag att via IMPORT ELLER DIREKTKÖP I JAPAN som vi kallar det hitta en Nissan Silvia S15 Spec-R som var i ett skick utöver det vanliga.

 

Som ni kan räkna ut där 99,9% av alla sådana gått som busbilar så är utbudet lite sämre med mer sparsamt körda bilar, men man ska heller inte underskatta att Japaner vårdar sina bilar bäst i hela världen = absolut ingen omöjlig uppgift för oss att fixa även en Silvia i toppskick!

 

Tog faktiskt mindre tid än väntat och vi klarade även att hålla budget samtidigt som vi vart postivt överraskade av både årsmodell, miltal och grade på bilen som vanligtvis i den kombinationen brukar sticka iväg i pris.

 

Som ni kan se nedan är det den ljuvliga vita pärlfärgen på bilen som faktiskt inte alls är speciellt långt borta från den Lexusfärg som vi sett på en Nissan Skyline förut. SSR-fälgarna ger en rätt odramatisk framtoning, speciellt när den är vinglös- men jag gillar ”vibben” av denna bil (minus ögonlocken som Tony bad oss ”köra över” när den kom till Sverige). 😉

 

 

Det som gör denna modell av Silvia rätt unik är L-Package som är ett paket som bara fanns på sista årsmodellen av denna soon to be klassiker på busbils-kartan. Förutom kromade insatser i framlyktorna, ingen vinge och från fabrik fullutrustad så har den även en riktigt läcker skinninredning, bjuder på en tredje bild bara för att visa hur den ser ut- och vilket sjukt skick det är på denna invändigt!

 

 

Man ska aldrig ta för givet samtidigt som man inte ska se det som ren tur; att man hittar exemplar som dessa som möter kundens krav. Är ändå extra nöjd (även om det *ta i trä* ofta känns så) med denna och ser verkligen fram emot dess ankomst till Sverige. Alltid roligt med flera Nissan Silvia till Sverige, vi plockar mer än gärna hem dom åt folket så man slipper liken. 😉

 

Om du är sugen på en fräsch Silvia eller lika gärna en totalt racepreppad, KONTAKTA OSS så kan vi säkert hjälpa dig så den är hemma till i vår!

6 tankar om “Rond 2; teaserbilder på Tony ”Tonkans” Nissan Silvia S15 i Japan:

  1. Tonkan says:

    ja jag e hel nöjd 😀

    ja det va ett tag sen nu anders.. men vi kommer säkert träffas på nån bilträff. jag hade funderingar på att dra ner till wangan meet när jag hade supran, men jag jobbade bägge helgerna och det är för mycket pengar att förlora om man hade begärt ledigt 🙁

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?