Ridox vs Do-Luck på Supra + fredagens insisterade musikval:

Har fortsatt slita på kontoret utan att faktiskt hinna med speciellt mycket av det jag hoppades på, mycket stress är det och det är bara ta det onda med allt det (otroligt) goda man också jobbar med!

 

Har iaf. äntligen strukturerat upp vad som är kvar i ”gamla” organisationen dvs. kompanjonskapet med Gzon; så vi kommer avsluta riktigt starkt med dessa projekt och sedan ”börja från noll” ihop = nya (bättre) tider att vänta. 🙂

 

Mer intressant för er istället:

Föll inpå ett roligt val att göra inför en Toyota Supra som vi ska göra i ordning här i garaget. Helt enkelt vilken front vi ska satsa på, nu struntar vi hur bilen ser ut och diskuterar enbart själva designen på dessa två:

 

Ridox:

 

 

Do-Luck:

 

 

Många tycker Do-luck är ”alltime-best” val på MKIV Supran, men de börjar ju bli väldigt vanliga? Men känns lite därför som Ridox snabbt blivit tvåa på tronen även fast de har en design som är snyggt strukturerad efter original.

 

Vad tycker ni? Får man höra lite sköna subjektiva åsikter då det är brådis med att bestämma sig? 🙂

 

Fundera på den saken så bjuder jag på fredagkvällens musiktips #1, och denna gång är det inget alternativt eller rock på menyn- utan en rätt skön låt jag snappade upp från filmen Wall Street 2: Money never sleeps.

 

Tog ett tag att hitta den dock, den är som många andra elektroniska låtor en remix av en klassisk låt. Om någon kan gissa den så är ni riktigt grymma, men hoppas det frustrerande klickandet att hitta den är värt det för er; kommentera gärna vad ni tyckte! 😉

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=KQDI4JD0EX8

 

Mystisk och lika vacker video. Kommer funka lika bra att köra på i hörlurarna som en sväng på förfesten; önskar alla en trevlig fredagskväll…!

8 tankar om “Ridox vs Do-Luck på Supra + fredagens insisterade musikval:

 1. MA says:

  Ska ni köra på timeattack stuket eller bara något allmänt. Båda är fronterna är väl hyffsade men med en liten vinkel-harry och lite fiber hade man nog kunnat sätta en schysst snits på båda. Do-Luck fronten har för stort gap och Ridox har en snyggare cleanare look av dom två. My 5 cents…. 🙂

  • Micke_J says:

   Cim: Haha, säker på det? Ytterligare en bil med samma front som dig, dock vit?

   MA: Finns så mycket man skulle vilja att du ägnade dig åt, vi får väl se vad du kan göra med Robins (äkta) Do-luck front som kommer ner till dig snart. 😉

 2. Cim says:

  Inte klagar Aston Martin ägare på andra Aston Martin ägare som har likadan front..

  Fronten i sig gör inte den stora skillnaden, för mig gör passform störst skillnad. Du kan gå världens fetaste front men om man inte passat in den rätt ja då kan det lika gärna vara.

  Kolla in passformen på min Supra, bland de bästa i Supra Sverige, utan tvekan.

 3. Robin A says:

  Jag va först med Ridox i sverige men tyckte inte riktigt om det, så bytte till det då ovanliga Do_luck (2st till i sverige)

  Ridoxen är riktigt snygg och passar bra till mjukare drag i valen på resterande plastdelar.

  Do lucken är mer optimalt om man är ute efter performance.
  1. Större gap fram, lika stot som dom flästa laddluft kylarna.
  2. Bättre placerade hål på sidorna.
  3. Ligger helt ”even” med framvagnsbryggan, vilket underlättar mycket om man ska använda sig av en splitter.
  4. aningens snyggare 🙂

  Dock tycker jag Do_lucken är lite väl vanlig, va därför jag gjorde min med cf drapering i mitten.
  Men även det syns i dag på flera supror.
  Men ingen har iaf ett Mini coper scoop mällan ögonen.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?