Retro-JDM körs även det på hösten; ”Arvikas” Mazda RX-7 SA22C!

Gissa vilken av de höstbilder som våran Japanska samarbetspartner SUNLINE RACING reagerat mest på i bloggen? Sorry, kuggfrågan är ingen förutom tills nu då Lars aka ”Arvika” (som skruvar en del wankelmotorer åt oss som blir över från våran huvudpartner ROTARY PERFORMANCE) dök upp med sin gamla Mazda RX-7 ”Savanna” SAC22 på min parkering för ett tag sedan:

 

 

Som sagt, det var den enda av bilderna Tayio Sato @ Sunline Racing frågade om när man sist skickade om. Japanerna är måna om sina gamla kulturskatter och verkar alltså mycket mer hedrade av en klassiker i fint skick än en galet påkostad Time Attack Skyline t.ex?

 

Och i fint skick är den, minns att jag på årets STHLM JDM-AUTOFEST gav den vårat ”Superior choice” som våran egna lilla speciella favorit. Minns ni det eventet? Om inte så se filmen nedan som David @ Superior Syd klippte ihop:

 

Autofest Stockholm Juni 2010 – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

 

Så var det med den saken! Nu ska det återgås till de kontorssysslor man ägnat sig hela dagen åt förutom ett avbrott för den Svensson-enliga storhandlingen på Ica Maxi.

 

Börjar märkas att säsongen på allvar lider mot sitt absoluta slut (ska jag vara ärlig har vi varit i ”sudden death overtime” ett bra tag)…

 

Nu ska t.ex. min 200MPH MajoR SOARER köras iväg till Katrineholm och ställas av i vinter. Snyft snyft, hur ska man klara sig till min Toyota Aristo behagar att dyka upp?

 

Blir det att ta ett dekadent steg tillbaka till Peugeot 406 kombi igen kanske, senaste tiden man använde den gick ju inte sådär jättebra?! Äh, bara man har något som tar sig fram så struntar jag i vilket. Lite lidande får man ta när somrarna är så härliga som de är.

 

Inget att beklaga sig över som sagt, tror aldrig jag och många andra med mig varit så peppade inför en vinter. För ni vet ju vad som händer nästa säsong = good times ahead… 😎

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?