Rekondtema i verkstaden imorn med 2x Danne på plats!

Då man själv ska ägna sig åt att försöka fortsätta rensa punkter på de checklistor som hela tiden fylls på samt bokföring imorn, så hoppas jag de Daniel x2 (Karlsson och Troberg) kommer hålla fanan högt i Katrineholm med rekonder av olika bilar.

 

Har varit hektiskt som sig bör sista veckorna, känns som man jobbar för minst två man nu men lyckligtvis finns det folk omkring en som uppskattar att man jobbar extra hårt för att alla i framtiden ska gynnas av Superior Imports tillväxt. Vore dock skönt om checklistan tillfälligt nådde sin ände en liiiten stund iaf? 😉

 

Nog om det! Gäller att ligga i inför en träff på hemmaplan som dessutom kan räknas till har en väldigt kräsen publik; Katrineholm…!

 

Därför tar vi som sagt in Daniel ”DK” Karlsson från MR CAP för att med sina erfarenheter och ”top of the line” produkter köra tag team med våran egna rekondklippa Daniel Troberg (vi får väl se om de hittar några Japanska tofflor denna gång?”).

 

Dom har båda lovat ta många kort under arbetets gång, och kanske får vi se lite rekondtips här i bloggen också…? 🙂

 

Det kommer ut ett minireportage om MAJOR BY SUPERIORIMPORTS senaste motorbygge samt att TRACKDAY RX-7an får en film från Superior Syd presenterad. Ni vet vid det här laget att det alltid är sevärt, kolla bara filmen på den andra Superior Jokern nedan- så hoppas man får lite besökare här imorn!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=3t2aWev6ejI&feature=player_embedded

 

Nu återstår en sen fika med webmaster Martin Lammi och hans flickvän, den mannen har mycket jobb framför sig inför nästa säsong 2K11… 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?